13 Ocak 2024 18:18

11.01.2024 tarihinde Karşıyaka Özşanal'dan elektrikli kırmızı bir moped aldım. 13.01.2024 tarihinde teslim almak için gittiğimde, ilk servis bakımına gitmediği ve H**** A****'ın yeni işe başlamış olması sebebiyle bilgi eksikliği yaşadığını fark ettim. Bize yanlış bilgiler aktardı, aldığım mopedin hangi sıkıntıları yaşayabileceğini veya özelliklerini bana aktarmadı. Ürünle ilgili gereken bilgilendirmeyi yapmadı. Beni arayarak mopedin servise gitmesi gerektiğini ve şarj olmadığını söyledi. Geri gittiğimde şubenin müdürüyle görüştüğümde, çalışanın yeni başlamış olmasından dolayı bu durumun yaşandığını, mopedin aslında ilk servis bakımından geçirilip öyle teslim edilmesi gerektiğini belirtti. İade sürecini başlatmak istediğimde ise 'şu an yapamıyoruz' yanıtını aldım.

13 Ocak 2024 22:59 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Ela
Ela
13 Ocak 2024 23:12

Ben ulaşamıyorum bu numaraya iade sürecim başlasın lütfen

Öylesine sonuçtan çok memnun

Öylesine
12 Ağustos 2023 10:16
"Biraz zor oldu ama ürünümü teslim alabildim çok teşekkür ediyorum"
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilemeyen Sipariş Ve Kötü Müşteri Hizmeti

19 Ekim 2024 06:47