Harun sonuçtan hiç memnun değil

Yanık İzleri Ve Etkisiz Lazer Epilasyon Deneyimi

11 Kasım 2024 17:26

8+2 seans lazer epilasyon yaptırdım 5 seans alex. 5 seans soprano olmak üzere ve maalesef ki hiçbir işe yaramadı üstelik kolum ve yüzüm yakıldı. Kolumda yanık izi kaldı. İz kalmasın diye tek seanslık bir işlem yaptılar ama işe yaramadı. Kıllarda %60-70 azalma, eksilme olur. Garantisi vermişlerdi ama azalan eksilen bir şey olmadı. Seanslarımın bitmesine yakın durumdan memnun olmadığımı söylediğimde çözümleri bir paket daha alın demek oldu. Bu gerçekten dahice :)
Ne yazık ki Zen poliklinik ile ilgili bir çok olumsuz yorum varmış ben bunları gözardı etmişim. Ayırdığım onca zamana ve koluma yazık oldu. Klinik diye gitmiştim ama sonuç bu.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 15:53
Enza Güzellik - Bayrampaşa Şubesi
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 13:37
Enza Güzellik Merkezleri Epilasyon Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Nouvelle Vie Güzellik Merkezi Nouvelle Vie Estetik Ve Güzellik Fethiye Şubesi Hk.

15 Mart 2024 17:04

11 Mayıs 2025 16:56