Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Özel Zen Poliklinik Yüzüme Lazer Uygulayan Zen Poliklinik

28 Şubat 2024 00:50

Ataşehir Zen Polikliniği'nden yüzümdeki yara izi sebebiyle lazer tedavisi gördüm. İlk ziyaretimde herhangi bir açıklama yapılmadan doğrudan tedaviye başlandı ve yüzüme lazer uygulandı. Bana her 15 günde bir gelmem gerektiği ve bu sayede izin kaybolacağı söylendi. Yüzümdeki izin fazla büyük olmamasına ve üç seans yeterli denilmesine rağmen sekiz seansa katıldım. Ancak herhangi bir iyileşme gözlemleyemedim. Durumu kendilerine ilettiğimde, sanki 'Gel, bir seans daha bedava yapalım ve bu durumu unut' dercesine yüzüme iğne yapıp gönderdiler. İz kaybolmayınca bir krem önerdiler. Bu şekilde bir hizmetle karşılaşmadım. Üstelik ödediğim paraya rağmen rezil oldum. Memnuniyetimi sormak için bir telefon açma nezaketinde bile bulunmadılar.

02 Mart 2024 15:50 (Şikayetten 3 gün sonra)
Coşkun
Coşkun
02 Mart 2024 20:44

Hanımefendi her türlü koruyucuyu kullandım. Peki dediğiniz gibi oraya geldiğimde ilk resimle şimdiki halimi yan yana koyalım. Bakalım hangimiz daha sanimiyiz. Yüzümde en küçük bir iz kaybı varsa burada söz veriyorum verdiğim ücretin aynısını tekrar vereceğim. Ama fark yoksa sizde biz bu işi yapamadık deyip özürdileyecekmisiniz

Özel Zen Poliklinik Tercih Etmekle Büyük Hata Ettim.

12 Şubat 2024 03:35
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Seans Bilgilendirmesi Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Mağduriyet

16 Mayıs 2025 12:35
Sibel sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 22:03
"Kevser hanım sıkıntıyı kök haliyle anlayıp çözmek için çaba ve iyi niyet gösterdi. Ayrıca teşekkür ederim gösterdiği incelik için."