Gülcan sonuçtan çok memnun

Özel Mediderm Polikliniği Dermatoloji Kliniğinde Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

11 Ağustos 2024 23:49
Gülcan'ın Teşekkür Mesajı
“Dr. Tanju Adali bey candan ve ilgili davrandı. Kendisine teşekkür ederim. Bu klinikte hizmet almaya devam edeceğim”

Dermatolojiye gittiğimde doktorum 'yüksek dozda bilinçsiz bir uygulama yapıldığını görüyorum' dedi. Bu vakayla daha önce karşılaştığını, hastalarını bilinçli olması konusunda uyardığını belirtti. Kliniği tercih etmemin yegane sebebi, diğer merkezlere göre uçuk fiyatlar olmasına rağmen hijyenik olmasıydı. Bizler buralara yaptığımız ödemeyi kazanmak için alın teri döküyoruz. Gel gelelim sonucunda çalışma hayatım etkilendi ve 2 gün yürüyemez hale geldim. Ardından yanık acısı ve kaşıntısından duramadığımdan performans düşüklüğü sebebiyle yöneticilerimden azar işitip psikolojim olumsuz etkilendi. Bu durumun böyle olacağı başından belliydi. Üstüne bir de cilt bakımı indirimi adı altında saçma bir sus payı teklif edildi, ne kadar kötü. Uyarılması gereken bir durumdu. Seans sırasında acımı belirttiğim halde normal denildi. Şirketinizin politikası sadece kar amacı olmamalı; insan sağlığı da düşünülmeliydi. Görseldeki fotoğraflar ayrı günlere aittir.

12 Ağustos 2024 15:34 (Şikayetten 15 saat sonra)
13 Ağustos 2024 00:21

İlk oluşan komplikasyon da değil de defalarca aynı sorun Olduğunda mi bildirmeliydim. Memnuniyetsizliğim devam etmiş olsaydı zaten seanslara devam etmezdim. Bacaklarım için aldığım lazer ilkti dökülerek geçeceği söyledi aradan 6 gün geçince devam etmesi halinde elbette şikayetim oluşması doğaldır. Kronik halde olması hali hazırda verdiğim ücretin boşuna olması üzücü. Bu şekilde kontrol seansına nasıl gelebilirim? Davet edildi ama asla beni anlayarak değil şirketi savunarak üste çıkarak yakışmayacak üslupla. Tedavi aldığım dermatoloji bölümünün yanlış bilgilendirmesi* doğru olanın sizin doktorunuzun görmesi olduğu söylendi. Uzaman doktorun verdiği tedavi size uygun gelmedi. Bronz tende sorun yaşananlar bana seans arasında verilmesi gerekirdi. Bilinçsiz danışan değilim. 7 yıl önce kabul ettiğim sonuçlar şu an böyle olmasını engellemez. Aradan gecen uzun sureler yasanacak olumsuz durumları yinelemenizi engellemezdi. Benim mağdur edilişim ne yazık ki sizi haklı göstermiyor. Konuyu ilgili yerlere taşıdım elimde raporum mevcut. İyi Günler

13 Ağustos 2024 00:27

Yürüyemez halde oluşumdan verdiğim ulaşım ücretim yanan canim olumsuz etkilenen is hayatim . Tüm bunlar 7 yıl önce belirtilen koşulları tekrarlamanızı engellemezdi. Bu paraları kazanmak bu kadar kolay değil. Bronz ten güneşten kaynaklı değil kendi ten rengim diğer bölgeler bu durumdan etkilenmedi. Memnuniyet aldığım hizmete göre değişecektir elbette. Gecen seneler, olumsuz etkenlerin var olabildiğini göstermekte. Suçlayıcı olmak yerine şikayetimi. Belirttim. İstediğim kanalda ozgurce belirtme hakkim mevcut.

13 Ağustos 2024 11:58

13 Ağustos 2024 14:53

Yanıt verdiğimiz ancak sizin değiştirdiğiniz metin ilişiktedir

13 Ağustos 2024 18:46

Bu yaptığınız ne kadar doğru kişisel bilgilerimi açıkça nasıl paylaşıyorsunuz?

13 Ağustos 2024 18:51

2 resim paylaşımından ilkinde sadece sizin görme izniniz var ikincisinde ise herkesin görebildiği resimde ise kimlik ve bilgilerinis KVKK gereği gizlidir

19 Ağustos 2024 21:10

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Hizmet Ve Konforsuz İşlem Deneyimi

01 Mayıs 2025 01:37
Havle sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Söz Tutulmadı Acı Ve Mağduriyet Yaşadım

14 Eylül 2025 20:42
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 20:29