Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hatem Hastanesi Söylenen Şeylerin Seans Sonrasında Hiçbiri Gerçekleşmedi

07 Temmuz 2023 14:52

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi'nde lazer epilasyona gittim, kollarım için bitmesini geçtim hiçbir azalma görmedim. Bitmeyi geçtim azalmadığını söyleyince hiçbir açıklama yapmadılar. İlgilenen arkadaş a*** diye bir çalışandı.

11 Temmuz 2023 10:54 (Şikayetten 3 gün sonra)
Süleyman
Süleyman
20 Temmuz 2023 17:49

Daha önce buz lazer epilasyona gittim 10 seans kadar orada da istenilen sonucu alamadım. Ancak o merkez hormon bozukluğunuz olabilir ondan azalma olmamıştır dedi ben de Antep'teki medikal hastanesindedir hormon testi yaptırdım ve herhangi bir hormon bozukluğu olmadığı ortaya çıktı. Ben de yeni bir arayışa girdim ve alexdra lazer olan kurumunuzu tercih ettim geldiğimde de ilgilenen arkadaşa her şeyi açık açık söyledim. Arkadaşta bizde istenilen sonuçlar muhakkak olacak dedi ben ben de buna güvenerek başladım. Seansları ve kontrolleri siz ayarlıyordunuz. Bunun için düzenli gelmeme diye bir durum söz konusu olmadı. 6 seans bitikten sonra yine size geldim sizin verdiğiniz söz gerçekleşmedi istediğim sonucu geçtim azalma bile olmadı dedim. İlgilen arkadaş doğru dürüst bir açıklama bile yapmadı. Sonrasında hiç aramadınız nasıl oldu falan filan çözüm için hiçbir yol göstermediniz.

Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi Alamama Ve Cinsiyet Ayrımcılığı Sorunu

16 Şubat 2025 13:00
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Ataköy Hastanesi Lazer Epilasyon Pişmanlığım

06 Temmuz 2023 13:28
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 14:52
Lazer Epilasyon Sonrası Kalıcı Yanık İzleri Ve İlgisizlik
İdris sonuçtan hiç memnun değil

Duygu Hastanesi Lazer Epilasyon Sonrası Dökülme Olmaması ve Yanıklar

05 Kasım 2025 21:17