Ela sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve İlgisizlikle Kaybedilen Hayat

03 Aralık 2024 17:57

7 Kasım 2024'te babam Çam Sakura'dan kalp krizi geçirdi. Böbreğe pıhtı atmış olduğunu söyleyerek Avcılar Florya Hastanesi'ne gönderdiler. Bize babamızın iyi olduğunu, başka hastaneye götürmemize gerek olmadığını, sevk edersek yolda öleceğini söylediler. Çam Sakura, babamızı tam teşekküllü bir hastaneye göndereceklerini söyledi. Tam teşekküllü dedikleri hastane, doktorsuz, birkaç hemşireye teslim edilmiş özel Florya Estetik Merkezi'ymiş. 18 gün götürmenize gerek yok diyen sağlıkçılar, son gün Çam Sakura bizi arasaydı bu hastanenin sizin hastanız için yetersiz olduğunu söyleyecektik, hastanızı başka hastaneye götürebilirsiniz dediler. Madem yetersizdi, neden başta götürmek istediğimiz için engel oldunuz? Ama babamı yanlış tedavi, ilgisiz yönetim ve bakmayan doktorlar öldürdü. Kardiyoloji doktoruna babamın durumunu sorduğumda tanımıyorum dedi. Hastaneye götürdük, babam bir gece dayanabildi, sabahına vefat etti. Oradaki doktor, öldürüp size teslim etmişler dedi. Avcılar Florya Hastanesi sadece bir ticarethane, devletin buna el atması lazım, yoksa çok canlar yanacak. Florya Hastanesi kapatılsın.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İhmalkarlık Ve Bilgi Eksikliği

22 Ekim 2024 12:24
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

A Life Hospital Alife Eziyetleri Etimesgut Hastanesine Acile Gelen Ölürse

23 Mayıs 2024 20:21

19 Mayıs 2024 01:44
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 13:13

27 Mart 2024 11:18