Filiz sonuçtan hiç memnun değil

A Life Hospital Alife Eziyetleri Etimesgut Hastanesine Acile Gelen Ölürse

23 Mayıs 2024 20:21

Annem ambulansla acile nakledildi. Ambulansta kalbi durmuş. Yani gittiğimde vefat ettiğini söylediler. Tam bu şoku yaşarken, 'Biz halen canlandırmaya çalışıyoruz,' demezler mi? Annem 83 yaşında ve kalbi durmuş. Yarım saat olmuş insanı canlandırmak ne demek? Her tarafını kestiler, deldiler. Bu duruma kızdığım için acil doktoru, 13.04.2024 tarihinde vefat eden kadın hasta olarak adli vaka bildirdi. Bütün karakol oraya geldi. Böyle bir acının üstüne tam bir doktor eziyeti gördük. Babam 87 yaşında, bizi saat 15.00'ten gece 01.00'e kadar o soruşturma, bu polis, yok savcı gelecek, ifade ver diye mahvettiler. Kaskatı oldum, sinirden ağlayamadım bile. Doktora dedim ki, 'Neden bunu yapıyorsunuz?' 'Kalbin neden durduğunu anlayamadım,' dedi. Az kalsın annemi otopsiye götürüp parça pinçik edeceklerdi. Sonra savcı ve başka doktorlar normal ölüm raporu verdiler. Biz o halde karakola gittik, imzalar attık. Şimdi önce insan, sonra doktor veya savcı vs. olmalı insan. Bu nasıl bir vahşet? Özel hastanesiniz diye ölmüş insanı sadece solunum cihazına bağlayarak mı yaşatacaktınız? Bu hayat mı, yaşamak mı? İnsanlar sizin elinizde oyuncak mı? E-nabız diye bir şey var, bu savcı doktor gir kardeşim, bak hastalıklarına, ilaçlarına. Babamı ve beni perişan ettiniz. Dilerim aynı duyguları yaşarsın doktor.

19 Mayıs 2024 01:44

28 Kasım 2024 12:19

27 Mart 2024 11:18

16 Aralık 2023 12:09
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 12:47