Özel Ekol Hastanesi (Edirne) Bir KBB Doktorunun Yaklaşımı Hakkında Şikayet

29 Ağustos 2023 13:41

Bugün 4 yaşındaki oğlumuzu KBB doktoru M**** beye götürdük yorumlarının iyi olmasına güvenerek gayet içim rahat bir şekilde gitmiştim ama karşılaştığım kişi ve muayene bambaşkaydı. Ben kendimde sağlıkçıyım ve bir şey dememek için kendimi çok zor tuttum. Oğlumuz geçen sene başka bir hastane ve şehirde geniz Eti ameliyatı oldu ve kulaklarına tüp takıldı ilk muayenesini kendi doktoru yaptı. Ama şu an şehir değişikliği yapamayacağımız için M**** beye götürdük güvenerek. Daha ilk girdiğimizde başka bir yerde ameliyatını olduğunu duyunca bariz bir şekilde yüzü düştü memnuniyetsizce yaklaştı. Kulaklarındaki tüpe kamerayla bakılması gerekirken tamamen üstün körü baktı ve onun gerginliğinden oğlumuzda etkilendiği için kendisine dokunmasını istemedi ağlamaya başladı o kadar sabırsız ve mecburi bir muayene yaptı ki tutun kollarını siz bastırın ben bakarım öyle gibi bir üslupla yaklaştı. Biz oğlumuza sakince yaklaşıp anlatmaya çalıştıkça dahada sabırsız hareketler sergilemeye devam etti M**** bey ve muayene tam olarak yapılamadı benim nezdimde. Kulaklarında tüpün durduğunu söyledi sadece. Peki hocam ne zamana kadar duracak ne zaman müdahale etmek gerekir dediğimde de siz bunu kendi doktoruna götürün gibi bir tabir kullandı ağzının içinden. Ağzımı açsam kesinlikle kötü bir şey çıkacağından Allah'a havale ediyorum. Ustun körü bakılıp 400 lira almayı biliyorsunuz. Başka hastanede ameliyat edilip size gelinmesi hoşunuza gitmiyorsa daha girdiğimiz anda kabul etmeyin hakkımıza girmeyin. Bir daha asla kapısından girmem.

Buhara Hastanesi Ameliyat Odaklı Doktorun İlgisiz Yaklaşımı

31 Mart 2025 20:03
Cavit sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi (Edirne) Üslup 0 Saygı

31 Ocak 2024 23:21