Özel Ders Alanı Öğretmenler İçin Haksız Ücretlendirme Ve Yanıltıcı Talepler

07 Ekim 2024 18:48

Resmen öğretmenleri mağdur etmek için yapılmış bir site. Öğretmen ders vermek istese siteye para ödemek zorunda, aksi halde kendisine talep gelmiyor, illaki para vermeli. Paketi aldıktan sonra gelen taleplerdeki profiller de sanki gerçek değil de site bunları oluşturmuş gibi. Gelen taleplere geri dönüş sağlayayım diyorsun, sana geri dönüş sağlayan yok. Sadece bu değil, buraya bağlı daha iyi öğretmenler için bir platform var, canlı dershane gibi düşünebilirsiniz, buraya sadece iyi öğretmenleri alıyorlar. Tecrübeli, iyi okullardan mezun olmuş öğretmenlere saatlik 250 TL diyorlar. Bu öğretmenler, az da olsa para kazanabilmek için 1001 yol denemiş kişiler. Tek buldukları platform da onlara inanılmaz az bir meblağ vaat ediyor. Bu adaletli ve sürdürülebilir bir sistem değildir. Ülkenin zaten var olan ekonomik buhranına bir destek de bu öğretmenleri mağdur eden siteler oluyor. Tabii hizmet alanların durumunu bilemeyeceğim.

Melek
Melek

Benzer durumu bende yaşadım. Premium paketi aldım, aylardır öğrenci talebi yok, yazan kişilere cevap veriyorum siteden ve telefondan cevap veren yok, neden, bir değil, iki değil, tesadüf olamaz. Resmen param çöp oldu, kul hakkıdır bu

Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ders Alanı Öğrenci Bulma Zorluğu Ve Site Verimsizliği

19 Kasım 2024 00:42

Özel Ders Alanı Paketlerinin Akıl Almaz Pahalılığı!

19 Temmuz 2024 14:57
Özel Ders Alanı Paketlerinin Akıl Almaz Pahalılığı!