Özel Bilgi Hastanesi (Ankara) Ölüme Gönderen Doktor

07 Mayıs 2024 21:24

Psikolojimi derinden etkileyen bir durumla karşı karşıya kaldım ve hakkımı helal etmiyorum. Onun yüzünden çok zor günler geçirdim. Kürtaj olacağımı söylemesine rağmen, cumartesi günü (04.05.2024) kontrole gittiğimde keyfine göre hareket ederek, bebeğin öldüğünü söylemesine rağmen bana pazartesi gününe (06.05.2024) randevu verdi. Ancak ben, pazar gecesi (05.05.2024) sancılı ve kanamalı bir şekilde bebeği düşürdüm ve kendi canım tehlikeye girdi. Doktoru aradım ancak hiçbir şekilde ulaşamadım. Mesaj attım fakat dönüş alamadım. Pazartesi günü (06.05.2024) beni saat 08:30'da çağırmıştı, gitmediğim halde geri dönüşü öğlen saat 11:00'i buldu. Bu mu insan sağlığına verilen değer? Özel hastanede çalışıyorsam ve istediğim zaman ulaşamıyorsam, neden özel doktora para ödüyorum? Devlet hastanesine gitmeyi bilmiyor muyum? Boşuna mı özel hastaneye gidiyorum? İstediğim zaman ulaşabilmek, bir sorun olduğunda geri dönüş alabilmek için gidiyorum ama maalesef bu beklentilerim karşılanmadı. Bebeğin ölümünden dolayı beni iki gün beklettiler ve bu durum beni zehirleyebilirdi. Bunu bilgisiz birine bile sorsanız, o da söyleyebilir. Ancak doktorumdan böyle bir bilgi almadım. Ödediğim tüm parayı geri iadesini talep ediyorum ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Doktor adı: Nida Kahya.

Royal Hastanesi'nde Yeni Doğan Bebek İçin Yetersiz Hizmet!

26 Ağustos 2024 10:28

20 Kasım 2023 15:21