11 Ekim 2024 21:23

Bugün annemle birlikte İstanbul'dan çıkıp özel Aktif Hastanesi'ne geldik. E*** E****** doktora anneme tüp mide ameliyatı için. E*** Bey'in asistanı S***** Hanım kadar hastasına bağıran, hakaret eden bir çalışan daha görmedim. Hastanenin konumunu bile ben istedim. Bugünkü ameliyatımı iptal sebebim sadece S***** Hanım. Psikiyatri onay vermediği için annemin ameliyatı iptal oldu. Ekstra 10.000 TL istediler fakat ekstra 10.000 TL verip ameliyat olmak basitti. Ama hastasına 'Sen onu bana mı söyledin, sen kimsin?' şeklinde hitap etmesi hiç hoş değildi. Asla tercih edeceğiniz bir hastane olmasın. Doktor ne kadar önemliyse hastaya yaklaşım da o kadar önemli. Gerçekten bu tarz çalışanlara yazıklar olsun. Ben ki doktoru binlerce insana önerecektim. Fakat S***** Hanım'ın bu denli hakaretli yaklaşımı ve bağırması sebebiyle ve hiçbir bilgi aktarmadan konum bile atmadan her şeyi benim sormam sebebiyle ekstra ameliyatı iptal ettik.

Aile Hastanesi Diyetisyenin Kaba Tutumu Ameliyat Öncesi Stres Yarattı

Hastanede İlgisizlik Ve Kötü Deneyim

11 Ekim 2024 23:43
Aslı sonuçtan memnun

10 Temmuz 2025 13:56
"Şikayetimi arayarak gidermeye çalışan hanımefendiye teşekkür ederim ama beni arayıp özür dilemesi gereken de Sadiye erendi"