07 Temmuz 2023 21:47

Ben 05423227 numaralı sipariş numarası ile özdilek.com dan Fissler düdüklü tencere aldım. Tencere sapı çatlak gelmişti ve ilk kullanımdan sonra kapak kısmında oksitlenme yaptı. Bunun üzerine telefon ile görüşüp tekrar Özdilek'ten ürün değişim talebinde bulundum ürünüm değiştirilmedi ve serviste oksitlenme için temizlik yapılmış olarak geri gönderildi. Fakat tencere içerisinde çok derin çizikler vardı servisteki işlemden dolayı. Tekrar telefonla özdilek.com müşteri temsilcisi ile görüştüğümde ürünü tekrar göndermem istendi. Ürünü her seferinde notumu ve şikayetimi yazarak ekstra kartona ekleyerek orijinal kutusuyla birlikte gönderdim. Ürünle ilgili süreçlerde hiçbir bilgilendirme veya uygulamadaki değişim talebimde bir değişiklik veya güncelleme olmadı.

Ürün dün eşimin iş yerine gelmiş, bugün sabah kutuyu açtığında orijinal köpüklerinin içinde olmadığını ve tencerenin ve kapağının her ikisinin birden kırık olduğunu gördük. Çizikler için de hiçbir işlem yapılmamıştı. Tekrar Özdilek.com ile iletişime geçtik ve bu mail adresinden şikayetimi iletmem söylendi.
Ürünün fotoğraf ve videolarını ekte gönderiyorum. 6 ay boyunca taksit ödeyeceğim ve diğer sitelerden daha pahalı olmasına rağmen Özdilek güvencesi için aldığım ve mağdur olduğum bu alışverişimden dolayı mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Artık ürünün iptal edilmesini ve para iadesinin yapılmasını istiyorum. Bu konu ile ilgili dönüşünüzü bekliyorum.

07 Temmuz 2023 21:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek E-Ticaret Ekibi

10 Temmuz 2023 13:24

25319237 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek E-Ticaret Ekibi

Sümeyye
Sümeyye
18 Temmuz 2023 21:21

Sorunumun çözülmesine yardımcı olan veysel bey ve özdilek.com personellerine teşekkür ederim. Ürünümün iadesi gerçekleştirildi, mağduriyetim giderildi.

Garanti Sürecinde Geciken Dönüş Ve Mağduriyet

01 Eylül 2025 07:31