Öz Has Bingöl Turizmin Araç İçinde Sigara İçirmesi

Öz Has Bingöl Turizmin Araç İçinde Sigara İçirmesi
15 Haziran 2024 15:55

Öz Has Bingöl Turizm ile Kars-Elazığ seferi için 13.06.2024 saat 12.00’a bilet aldım. 12 *** 890 plakalı otobüs, 12.01'de otobüsün beni alacağı yerde oldum ama otobüs hareket etmişti bile. Arayıp 1 dakika içerisinde orada olacağımı, beklemelerini rica ettim. Telefonu açan muavin havalı bir şekilde konuşup “Zamanında gelseydin, seni bekleyemeyiz. 40 kişi seni mi beklesin? ” dedi. “Yetişebilirsen gel, yolda yetiş.” dedi. 1 dakika beklememeleri yüzünden 400 lira ekstra taksi ücreti vermek zorunda kaldım. Otobüsle Sarıkamış istikametine doğru giderken, Sarıkamış otogarda 15 dakika bekledi ve yapılan telefon görüşmelerinde “Bir kadın yolcu var, taksiyle geliyor. Onu bekleyelim, onu alıp çıkalım.” şeklinde bir konuşma geçti. Beni 1 dakika beklemeyip bana ekstra taksi ücreti ödeten arkadaşlar “40 kişi senin için mi bekleyeceğiz? ” dediler ve Sarıkamış otogarda 40 kişiyi bir yolcu için 15 dakika beklettiler. Şoför ve muavinin araç içinde sigara içmeleri yetmezmiş gibi saat 14.00'da Erzurum’un Horasan ilçesinden Erzurum’un Pasinler ilçesine doğru hareket halindeyken iki kadın yolcuya sigara içmeleri için tolerans tanıyıp muavin koltuğuna gelmelerine müsaade edildi. Bu iki kadın yolcu teker teker sigaralarını içip tekrar yerlerine geçtiler ve hiçbir şey olmamış gibi yolculuğumuza devam ettik. Bir kadın yolcuya ekstra bilet satıp muavin koltuğunda oturtup yolculuk ettirdiler. Saat 17.45 sularında Bingöl-Elazığ arasında Soğukçeşme civarında muavin koltuğunda oturan kadın, canı istediği zaman sigarasını içip yolculuğa devam etti. Bana, “40 kişi seni mi bekleyeceğiz? ” diyen arkadaşlar, benzin istasyonunda yakıt aldıktan sonra yarım saat beklediler. Böyle hizmet olmaz, olamaz. Olsun, sizin yapacağınız işe.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 16:56
Has Bingöl Kars Yazıhanesi Sorumsuzluğu
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 22:39

25 Haziran 2024 20:02

25 Haziran 2024 19:53

03 Eylül 2025 05:44
otobus-yolculugunda-sarj-sorunu-yanlis-indirme-ve-ilgisiz-personel-nedeniyle-magduriyet-1.jpg