Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

Öz Elbistan Seyahat Yaşattığı Mağduriyet Çözümsüz

Öz Elbistan Seyahat Yaşattığı Mağduriyet Çözümsüz
27 Eylül 2024 14:53

Öz Elbistan Seyahat hakkında Uyarı:

17 Eylül 2024 günü kardeşim kızı üniversite öğrencisi yeğenimi Eskişehir’e götürmek üzere Öz Elbistan Seyahat isimli firmadan bilet alırlar. Otobüste muavini yolcularımıza ait valizlere zarar verecek şekilde bagaja yerleştirir. Eskişehir'de bu iki valizi barajdan çıkarıp yere fırlatır. Her iki valizde kullanılamayacak halde parçalanır ve eşyaları yere saçılır. Muavin hem yükleme yaparken hem de valizleri indirirken insanı rencide edecek söylenir. Valilerin parçalanmasıyla ilgili tutanak tutmak isteğini tersleyerek kabul etmez ve oluşan zararı karşılamaz. Gidin nereye şikayet ediyorsanız edin gibi galiz ifadeler kullanarak konuyu kapatır. Ben bunu öğrenince Öz Elbistan Seyahat isimli firmayı arayarak durumu bildirdim. Firma müdürü olarak verilen A** Beyi telefonla aradım ve konuyu anlattım ve iki adet yeni valiz aldığımızı, bunun ücretini bu eylemi yapan kişiden talep ettiğimizi söyledim. Müdür A** Bey konu ile ilgileneceğim söyleyerek bana döneceğini söyledi. Ancak aradan bunca zaman geçmesine rağmen dönüş yapmadı. Hatırlatma mesajlarıma ‘sizi aratacağım kardeş' diyerek cevap verdi. Biz kendisine ciddi bir firma müdürü muamelesi yapıp Müdür Bey diyerek hitap ederken kendisi sokak ağzı jargonuyla cevap veriyor. Bu ifadeden de anlaşılacağı üzere firmanın bir ciddiyeti ve saygınlığı olmadığı gibi yönetici ve çalışanlarında müşteri saygınlığı ve memnuniyeti önemsenmiyor. Oluşan mağduriyetler geliştiriliyor ve çözüm üretilmiyor. Biz firma mağduriyeti gidermediği için mala zarar verme suçundan gerekli Adli süreci başlattık ve ayrıca Ulaştırma Bakanlığına şikayetlerimizi ilettik. İlgili kişiye ve firmaya Gerekli yaptırımların uygulanacağına eminiz. Bunu buraya yazmamın sebebi ise; yolculuklarınız için bizim yaşadığımız mağduriyeti sizlerin de yaşamaması adına Öz Elbistan Seyahat isimli firmaya dikkat etmeniz ve alternatifiniz varsa diğer firmaları tercih etmeniz. Saygılar...

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Dikkatsiz Bagaj Yerleştirme Nedeniyle Valizlerim Ve Eşyalarım Zarar Gördü

05 Ağustos 2025 11:57
kamil-koc-dikkatsiz-bagaj-yerlestirme-nedeniyle-valizlerim-ve-esyalarim-zarar-gordu-3.jpg
kamil-koc-dikkatsiz-bagaj-yerlestirme-nedeniyle-valizlerim-ve-esyalarim-zarar-gordu-1.jpg

28 Temmuz 2023 21:38

01 Ekim 2023 13:54
Malatya Zafer Turizm Kaybolan Valizimin Karşılanması
Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 11:01
Enis sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 10:30