Damla sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 15:08

Oysho online'dan sipariş verdiğim kazak kargodan etiketsiz ve kullanılmış olarak gönderildi. Ürünün üzerinde beyaz pamuksu iplikler var, tüylenmiş ve en önemlisi ürünün etiketi yok. Ürünü denemeden iade etmek için Hilltown mağazaya götürdüğümde ürünü bu şekilde alamayacaklarını inceleme için ürünün geçmişini sorgulayacaklarını ve kamera kayıtlarını inceleyeceklerini söyleyerek ürünü teslim almadılar. İade ederken gösterilen hassasiyetin ürün gönderilirken de gösterilmesi gerekir. Başkasının kullandığı ve etiketini koparttığı biri ürünü online üzerinden başka bir müşteriye gönderemezsiniz. Gönderiyorsanız da sorumluluk alıp iade alacaksınız. Ürün kullanılmış, etiketi kopartılmış. Ürünün kullanıldığını gördüğümde denemedim bile. 800 liraya kullanılmış ikinci el kazar satıyorsunuz. Konuyla ilgili acilen benimle iletişime geçilmesini rica ediyorum. Ürünün iade tarihi 19 Şubat son, 18 şubatta iade için mağazaya götürdüm ve almak istemediler. Daha sonra tarihi geçmiş gibi bir muamele ile karşı karşıya da kalmamak için buraya yazıyorum. Oysho’dan bundan sonra asla hiçbir şey almam asla. Konu çözüme kavuşmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağımı belirtmek isterim.

21 Ağustos 2023 16:06
Nil sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 16:03

30 Ocak 2024 16:51
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Şüheda
20 Şubat 2025 19:05