OYAK Yatırım EFT Limiti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

01 Şubat 2024 11:49

OYAK yatırımda hesabım bulunmaktadır. Bu hesaptaki para transferi işlemlerinde günlük limitim 100.000 TL dir. OYAK bu limiti müşteri güvenliği için yaptığını biliyorum. Daha fazla transfer yapmak istediğimizde kurumu aramamız istemektedir. Bu sebeple 01.02.2024 tarihinden Ankara OYAK yatırımı aradım. Kendisini N***** Hanım olarak tanıtan danışmana günlük limit üstünde EFT yapmak istediğimi anlattım. Ancak kendisi çok yoğun olduklarını söyleyerek daha hızlı talep yapmamı ima eder konuşmalar yaptı. Bende müşteri olarak birden panik yaparak tam istediğim EFT miktarını söyleyemedim. O an transfer işlemi yapıldı. Daha sonra fırça yemeği göze alarak istemeyerek de olsa tekrar aramak zorunda kaldım. Aynı şekilde gergin konuşmalara maruz kaldım. Gergin bir şekilde konuştuk. İşlemi tamamladık. Müşteri olarak ben yoğun durumunuzu bilemem bu EFT kısıtlaması kurumunuz tarafından yapılan bir uygulama yetkim olsa bu tavırlara maruz kalmam kendim yaparım. Rica minnet arıyoruz profesyonellikten uzak çalışanlar tarafından kibar bir şekilde sözlü şiddete maruz kalıyoruz. Kurum işlerinde Yoğunluk varsa Kurumun tedbirler alması gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler.

Mert
Mert

OYAK yatırım hesabından 100 bin tl üzeri para çekmek istediğimizde telefonla görüştüğümüzde 100 bin üzeri parayı EFT yapıyorlar mı?

08 Aralık 2023 12:45
Sadettin sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2024 11:46
"Teşekkürler"
Oyak Yatırım Menkul Değerler OYAK Emir İşlemini Gerçekleştiremedi. Mağdur Oldum
Oyak Yatırım Menkul Değerler OYAK Emir İşlemini Gerçekleştiremedi. Mağdur Oldum

Oyak Yatırım Menkul Değerler Yanıltıcı Komisyon Ücretleri İle Mağduriyet Yaşadım

09 Temmuz 2024 20:34