Barış sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Air Purifier 3H Problemi, Teknik Servis Ouno Service

10 Haziran 2024 15:01

22.06.2022 tarihinde Media Markt mağazasından almış olduğum Xiaomi Air Purifier 3H ürünümde yaşadığım sorunla ilgili yetkili teknik servise (Ouno Service) ürünümü 2. Kez göndermiş bulunuyorum. Cihazdaki problemin videosunu mail ile iletmeme rağmen, servisi birden fazla kez bu konuyla ilgili aramama rağmen yeterli donanıma sahip olmadıklarını düşündüğüm teknik servis cihazda 2. Kez bir sorun bulamamışlar.

1 yıl 11 aydır bu ürünü kullanıyorum ve garantisi 22 Haziran 2024 itibariyle bitiyor. Cihazımı biliyorum ve tanıyorum, normal kullanımda daha önce karşılaşmadığım ses sıkıntısı artık uyutmayacak düzeye kadar yükseldi. Buna ek olarak ekranda glitch, ekran gelmemesi gibi sorunlar da mevcut. Teknik servisin bu problemi bulamaması, kalifiye eleman eksikliği veya çıkarları doğrultusunda sorunu örtbas etmesinden başka bir sebepten kaynaklanamaz.

Her şeyden önce cihazda sorun olmasa 2 yıla yakın süredir bizzat baş ucumda kullandığım cihazda art Arda 2. Kez garantiye başvurmam. Bu mesele artık para meselesinden çıktı. Teknik servis beni 1 aydır oyalıyor ve garanti süresinin bitmesini bekliyor. Bahse varım garantisi olmasaydı sorunu seve seve tamir ederlerdi :d

Sorunları içeren videoları eke bırakıyorum.

Elmas sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 19:47

10 Kasım 2023 16:53
Ouno Servis (Xiaomi Hava Nemlendirici)

25 Eylül 2023 14:35
Ouno Service Xiaomi Sorumsuzluğu Bu Kadar Kötü Beklemiyordum
Ouno Service Xiaomi Sorumsuzluğu Bu Kadar Kötü Beklemiyordum
Damla sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 16:15

21 Ağustos 2023 18:30