Otosor Araç Satarken Galericiler Kurdukları Oyunlar

23 Ocak 2024 14:25

Otosor firmasından bir araç satın aldık. Ancak aldığımız araç iki ay geçmeden arıza vermeye başladı. Araba resmen dökülüyordu. Galerici arkadaşa gitmemize rağmen, 'Ben Otosor'a sattım, sen ondan aldın' dediler. Oradaki çalışana 'Otosor'dan araba almak istemiyorum' dediğim halde, işlemi Otosor üzerinden yaptılar.

Zaten satış esnasında bir sürü sıkıntı yaşadık, araba üç defa el değiştirdi. Bütün bu işlem ücretlerini ödedik. 'Niye? ' diye sorduğumuzda ise 'Kredi çıkmıyor, sizin kredi limitinizi arttırmak için' dediler.

Halbuki arabanın değerini arttırmak için yapmışlar. Şu anda bu araba sıkıntılı ve kullanamıyorum. Ben sürekli uzun yol yapan bir insanım. Bu şekilde insanların haklarına giriyorlar. Buradan sadece bir mesaj atıp sorunu çözüme ulaştırdıklarını sanıyorlar. Haklarında dava açmış olmalarını bilmiyorum, ama yakın zamanda inşallah adalet varsa hesaplaşacağız.

23 Ocak 2024 16:16 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ali
Ali
25 Ocak 2024 10:43

Bir kere aradılar. Müsait değildim. Sonra arayalım dediler. Bende olur dedim. Daha ben sonra aradım ulaşamadım. Kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum. Bu benim şahsim fikrim ama araç alırken daha dikkatli davranın

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Otosor İle Araç Alımında Büyük Maddi Kayıp

Muhammet
14 Ekim 2024 20:30

Otosor Ne Yapmaya Çalışıyor?

Şafak
26 Temmuz 2023 10:37
Emre sonuçtan çok memnun

Otosor Ödeme Krizi: İcra Ve Faizlerle Mahvolan Hayat!

23 Aralık 2024 14:36
Karanlık sonuçtan hiç memnun değil

Otosor'dan Aldığım Araçta Bitmeyen Sorunlar

Karanlık