Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Ekspertiz Çorlu Bayisi

05 Temmuz 2024 16:27

Bugün Chery marka aracımı Ekspertiz için götürdük araçta hiçbir problem yok oradaki çalışan aracı alacak kişiye bu aracın lastik Ebatları değişmiş Araç garanti Dışı kalır diyerek alıcının aklını çelmiş alıcıda aracı almaktan vazgeçmiştir. Akabinde Cher bayisini arayıp sorduğumda bu tür lastik değişikliklerinin garantiyi bozmadığı söylenmiştir. Bu kişi hem benim zamanımı çalmış hem de karşı tarafın boşuna ekspertiz parası ödemesine sebep olmuştur. Şimdi bizim bu mağduriyetimi kim karşılayacaktır. Böyle bir Boş boğazlık olabilir mi. Çok yanlış bir davranış.

08 Temmuz 2024 14:07 (Şikayetten 2 gün sonra)
08 Temmuz 2024 21:28

Ben alıcı kişiyi ekspertizden önce hepsini anlattım ama sizin Çorlu bayinizdeki çok bilmiş ukala arkadaş resmen bu yüzden aracın garantisinin bozulacağını söyledi ve böyle bir şey olmadığını söylememe rağmen ısrarla bunu söyledi daha sonra servisle görüştüğümde böyle bir şey olmadığını teyit ettirdim. Sizce bu yapılan etik bir soylemmidir. İnsanların coğu aracı aldığından serviste daha büyük cant ve lastik takıyor. Servisler ebatları farklı kışlık lastik ve cant takımları satıyor. Niye garantileri bozulmuyor. Bana izah eder misiniz.

09 Temmuz 2024 10:19
09 Temmuz 2024 10:36

Cevabınız benim yazdıklarımın cevabı değildir. Lastik değişimi hiçbir şekilde garantiyi bozmaz. Bölgesel garanti diye bir şey yoktur. Yeni araçlara servisler istek üzerine niye daha büyük jant ve lastik takıyorlar bunu açıklayın. Böyle saçma şeylerle kendinizi savunmayın daha tutarlı şeyler söyleyin sizin Çorlu servisiniz çok dik konuşan bir kişi uyarmanız gereken kişi odur. İnsanlara tepeden bakıp cevaplar veriyor. Ben Sıfır olarak aldığım Markalardan Volvo ve BMW araçlarıma serviste daha büyük jant ve lastik değişikliği yaptım kimse kalkıp bana aracın garantisi bozulur bilgisini vermedi. Bunları garanti süresi içinde sattığımdada ekspertiz firması böyle bir rapor yazmadı. Bütün problem sizin Çorlu bayinizde olmayan bir şeyi söyleyerek insanların kafasını karıştırıyor. Hiç etik bir davranış değil.

09 Temmuz 2024 16:27

Eksper Raporunda Airbag Değişimi Gizlendi, Kurumdan Destek Alamadım

04 Haziran 2025 10:49
Harun sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 12:37
Ekspertiz Raporunda Yanıltıcı Bilgilendirme
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Sonrası Motor Arızası Ve İzin Almadan Test Sürüşü

İbrahim
30 Ocak 2025 13:13
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Mersin Portakal Otorapor Rapor Yayınlanmadan Alıcıya Abartılı Bilgi

Özkan
26 Eylül 2024 16:43
Mersin Portakal Otorapor Rapor Yayınlanmadan Alıcıya Abartılı Bilgi
Mir sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 23:39