Mir sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 23:39

Otorapor ekspertizin kurumsal bir firma olduğu söylendiği için araç alırken oradan ekspertiz yapmayı tercih ettim ama hata yapmışım. Araç başta esnaf paketi satın aldım, sonra içimde şüphe kalmasın diye 5950 TL'ye full paket satın aldım. Aracın raporu hazır dendi ve çalışan personel üstten bir şekilde anlattı. Ardından notere gitmeden kendim inceleyeyim dedim ve airbag bölümünde direksiyon simidinin değiştiği ve torpido bölümünün değiştiği yazısını görünce aracı almaktan vazgeçtim. Bunun üzerine Örnek Mahallesi Oto Rapor ekspertizi yetkilileri bir yanlışlık yaptıklarını, torpido airbag bölümünün değişim mevcut kısmını yanlışlıkla yazdıklarını ve aracın airbaginde bir işlem olmadığını söylediler ve değiştirdiler. Yeni verdikleri raporda torpido bölümü değişmemiş (sorunsuz) şekilde verildi. Eve giderken 5664'e mesaj yolu ile Tramer parça sorgulattığımda aracın yolcu hava yastığı değiştiği bilgisi yer almakta. Bunun üzerine Oto Rapor ekspertizi aradığımda bana değişmediğini işaret ile söylediler. Ancak Tramer kaydında değiştiği mevcut. Ne diyeceğimi bilmiyor ve mağdurum. Oysaki ben sadece araçta yer alan kusurları istemiştim, satıcıyı destekleyecek bilgilerin yazılmasını değil. Biz Oto Rapor'u diğer ekspertizler gibi oynama yapmaz derken böyle bir şey olması beni ve çevremi çok şaşırttı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

12 Eylül 2024 12:11 (Şikayetten 4 gün sonra)

Selamlar Cihan Bey, Şikayetinizi ilgili birimlerimize aktarıyoruz. En kısa sürede şikayetiniz incelenecek ve araştırılacak. Gerekirse tekrar teknik inceleme gerekebilir size geri dönüş sağlanacaktır.

Anonim
Anonim

Yanı bayii bölgesinde galerici ler başka yerlere gitmesin diye çalışanlarına para verdikleri bilinen bir durum olduğu için bu durumun cılkmış olması şaşırtıcı değil tabı bunu sızın bilmeniz mümkün değil ayrı mesele geçmiş olsun

Mir
Mir

Oto Rapor'un kurumsallığı yanılttı diyelim. Mağduriyetimi gidermelerini bekliyorum.

Otorapor Hatalı Ekspertiz Raporu

08 Temmuz 2024 09:46