Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Eksper Raporu Yanıltmasıyla Maddi Kayıp Ve Zarar

Eksper Raporu Yanıltmasıyla Maddi Kayıp Ve Zarar
31 Ekim 2024 20:47

Satışta olan aracımı alıcı ile birlikte Çekmeköy Oto Rapor ekspere götürdüm. Aracımda olmayan sorunları varmış gibi söyleyip bir de üzerine alıcı tarafı tutarak bu araçta çok sıkıntı var dediler. Sürecin devamında eksper raporunu da benim ödemem için alıcının tarafını tuttular. Günün sonunda alıcı almaktan vazgeçti ve olan benim 5000 TL me oldu. Bu olayın üzerinden bir ay geçti ve aracımı yine yeni bir alıcı ile birlikte Üsküdar Otorapor ekspere götürdüm. Bir önceki eksper raporunda çıkan sorunlar çıkmadı. Aynı firmaya ait iki farklı eksper farklı sonuçları çıkardı ve Çekmeköy'deki Oto Rapor yüzünden aracımı daha düşüğe ilana koymak zorunda kaldım. Bir ayda gereksiz yere aracım satışta kalmaya devam etti. Maddi manevi zarara uğradım. Aracı bugün sattım ama ederinden düşük fiyata !

01 Kasım 2024 11:13 (Şikayetten 14 saat sonra)
Ezgi
01 Kasım 2024 18:32

Tavrınızdan hiçbir şekilde geri adım atmadan hala aynı şekilde devam ediyorsunuz. Hesap benim adıma olduğu için şikayeti kendi adına oluşturdum. Araç ruhsat sahibi eşim ama ne fark eder. Ben burada tavırdan bahsediyorum. Gelip alıcıya ohooo bu arabada çok sorun var havasıyla raporu sunarsanız, alıcı zaten belirttiğimiz hatalar dışında bir şey olduğuna inanır ve vazgeçer. Ancak diğer Üsküdar şubedeki gibi bir tavırla yaklaşılsa ve bunların aracın yılına göre normal olduğu iletilse durum farklı olabilirdi. Eksperi yaptıran öder orada bile bizim ödememiz noktasında görüş bildirerek bizi zor duruma soktunuz. Oysa alıcıya söylemediğimiz bir sorun yoktu araçta. Ben aracım tertemiz her şeyi çok iyi durumda demiyorum ama diğer raporda orta yazan fren balataya kötü yazıp insanları yanıltmayın. Ayrıca ödemeyi yapmıyorsanız da arayıp dileyebileceğiniz bir özür her şeyden önemliydi ama yok siz kuyruğu dik tutun!

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Eksper Raporu Hataları Ve Kötü Müşteri Hizmeti

26 Temmuz 2024 15:38

İsmail
23 Aralık 2024 17:58
Eksper Raporu Yanıltması Ve Mağduriyet
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
16 Nisan 15:53
eksper-hatali-tespitleriyle-maddi-ve-manevi-kayip-yasatti-1.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kilometre Hatası Ve Ekspertiz Mağduriyeti

18 Şubat 20:37