Otopratik Kastamonu 700 TL'ye Lastik Değişimi

19 Nisan 2024 00:493.980
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
Destek personeline ilgi alakasından ötürü teşekkür ederim

Kastamonu'da 'Oto Pratik' isimli, kurumsal olduğunu iddia eden bir firmaya, arife gününden bir gün önce arabamın lastiklerini değiştirmek için gittim. Fiyat sordum, 750 TL dedi. Arkadaşım, yan tarafta iki arabayı 700 TL'ye değiştirdi. 'Binek otomobil için 750 TL fazla değil mi?' dedim. 'Neyse, hadi gel, ayarlarız, yaparız bir şeyler' dedi. İş bittiğinde, 'Borcumuz ne kadar?' dedim. 750 TL dedi. 'Ayarlarız demiştin' dedim. '700 olsun o zaman' dedi. 'Bu kadar mı?' dedim. 'Ne bekliyordun?' dedi. 'Eyvallah' dedim. IBAN verdi, IBAN'ına parayı gönderdim. Böyle bir para kazanma şekli doğru mu?

19 Nisan 2024 09:29 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Her türlü soru ve sorununuz için bize ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

22 Nisan 2024 16:53

Destek personeline ilgi alakasından ötürü teşekkür ederim

Lastik Değişimi Ve Balans Ayarı Hüsranı

Otopratik
22 Şubat 2025 16:523.768

"Kurumsallığın gereğini yerine getirdikleri için teşekkür ederim."

Otopratik Mi? Bir Daha Asla

Ahmet
8 Mayıs 2024 19:292.910

"Müşteri temsilcisi aracılığı ile iletişime geçildi ve özürlerini iletip açıklamalarını yaptılar. Tutumları güzeldi. Teşekkürler."

Musa
11 Mayıs 2025 21:392.154

Dün 4 adet lastik aldım. Bugün sabah arabamın haliyle karşılaştım. Oto Pratik'te baştan her şey dahil, lastik başı sökme...

Otopratik Yanıltıcı Lastik Satışı Ve Kötü Hizmet Deneyimi

Moto