Mert sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2024 19:23
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Çorlu Otopratik 27-08-2024 aracımın şanzıman yağı ve fren yağı değiştirmeye götürdüm. Aracımın yağını değiştirdikten sonra test sürüşü yaptılar ve arabayı bana verirken b**** Bey, arabanın debriyaj baskı balatasının bittiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi. Ben de tamam dedim, ödeme yaptım ve malzeme siparişi verdiler. Aracımın manuel vites şanzımanını aşağı indirip baskı balata değişimi yaptılar. Aracımın şanzıman baskı balatasını sökmek için rot başları ve askı kollarını çıkarmaları gerekiyormuş ve çekiçle çok sert darbelerle rot başını söktü olda eleman kafa. Askı aparatını söküp yeni debriyaj balatası taktılar. Sonra beni çağırdılar ve arabanın hızı yükselince acayip ses yaptı. Motoru arabayı tekrar aynı yere götürdüm, eski malzemeyi takıp para iadesi yaptılar. Sinirli ve parçayı kırdıklarını söylemediler rot başının ve askı kolunun kırık olduğunu söylemediler. Ben ise o parçayla hız yaptım. Bir kaza geçirseydin Aileme bir şey olsa kim hesap verecek? Başka bir ustaya hemen götürdüm, askı kolunun kırık ve rot başlarının kırık olduğunu söyledi. Sağ sol ön teker şanzıman takarken kırılmış dediler ve ekspertizde bilgim var, aracımda böyle bir sorun yoktu. İşi baştan savma yaptılar, herkes iş yapamaz. Nazik davranması gerekirken güç kullandılar ince döküme sert bir şekilde vurdu. Buradan tüm ilgili makamlara şikayet edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti hukuki işlemler ve mercilere başvuracağım. Çorlu Otopratik'ten şikayetçiyim, zararımın giderilmesini arz ve talep ediyorum. Tüketici Mahkemesi'ne avukatım işlemleri başlatacak.

11 Eylül 2024 08:59 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Her türlü soru ve sorununuz için bize ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

17 Eylül 2024 14:51

Teşekkür ederim otopratik müşteri hizmetlerinden aldığımda hizmetten ilgisinden çok memnun kakdım

25 Eylül 2024 17:09

Bir dönüş yapmadılar burada mağdur oldum telafisi olmadı tam olarak

26 Eylül 2024 10:33

Teşekkür ederim

Aracımın Tamirinde Hayal Kırıklığı

11 Ocak 2025 14:30
Taylan sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2023 20:08
"Tolga beye ilgi alakası için teşekkürler"
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 13:47
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Otopratik Çorlu Çaykara Umursamazlığı

08 Ağustos 2023 16:25