Yonca sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus'tan Alınan Araçta Multimedya Sorunu

19 Kasım 2024 22:17

Şubat 2024 tarihinde Otoplus Ankara Nata Vega AVM şubesinden ikinci el bir araç satın aldım. Aracı alırken bana araçta herhangi bir değişen olmadığı, tüm parçaların (buna multimedya da dahil) orijinal olduğu söylendi. Daha önce aynı yerden araç alan bir yakınım olması sebebiyle kendilerine güvendim. İki kez aracın multimedyanın kendiliğinden kapanıp açıldığına dair çağrı merkezi ile görüştüm ve servise yönlendirildim. Servis bana yardımcı olmadığı gibi multimedyanın değiştirildiğine dair de bilgilendirme yapmadılar. Aracım 2020 model ve halen servisinde garantisi devam ediyor. Bu sebeple Otoplus sorunuma çözüm bulmadığı için servise gittim ve bana aracın multimedya değiştirilmiş olduğu, bu sebeple tamir edemeyeceklerini belirterek aldığım Otoplus bayisine yönlendirdiler. Otoplus ile yaptığım çağrı merkezi görüşmesinden sonra bana zaten aracı alalı 9 ay olmuş, garantiniz yok, biz size garanti vermedik gibi söylemlerde bulundular.

profile profile
20 Kasım 2024 12:48 (Şikayetten 14 saat sonra)
06 Aralık 2024 00:22

20 Kasım tarihinden beri hiçbir işlem yapılmadı. Yineliyorum asla bu tuzağa düşmeyin ve oto Plus'tan araç almaya kalkışmayın satış sonrası asla hizmetlerinin arkasında durmuyorlar

23 Aralık 2024 07:16

Şikayeti yazdığım günden beri hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Okuyan illaki vardır bu oto Plus ın tuzağına kesinlikle düşmeyin derim

Necati sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus Vega AVM'den Aldığım Araçta Garanti Ve Satış Sonrası Hizmet Sorunları

15 Eylül 2025 20:31
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 17:43
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus Hatalı Ekspertiz İle Araç Satıyor

05 Haziran 2024 17:43
otoplus-hatali-ekspertiz-ile-arac-satiyor-2.pdf
otoplus-hatali-ekspertiz-ile-arac-satiyor-1.pdf
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 12:09
otoplus letgo Ankara'da Satın Alınan Araçta Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Garanti Kapsamı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Letgo Otoplus'tan Aldığım Araçta Beklenmedik Sorunlar

26 Mart 2025 18:36