Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Otokur Otomotiv Tehdit Darp Edildim

Otokur Otomotiv Tehdit Darp Edildim
20 Mayıs 2024 02:41

Aracımı hasar onarımı için teslim edeli 4,5 ay oldu ve hâlâ teslim edilmedi. Belirlenen 1,5-2 aylık hedef süreyi aştı ve kesin teslimat için belirtilen 10 gün süre de geçince, durumu öğrenmek ve gözlemlemek için aniden yaptığım ziyarette darp ve tehdide maruz kaldım. Can güvenliğim kalmadığı için polisi aradım ve eşliğinde oradan ayrıldım, şikayetçi oldum. Aracımı darmadağın ve pislik içinde görünce çok üzüldüm, adeta şok geçirdim. Aracın yaşam alanındaki sökülen parçaların korunmaması nedeniyle hurdaya dönmüş gibiydi. Audi'nin diyalog konusunda bilgi takibinde olduğunu, sigorta ve ekspertiz firmasının yanı sıra beni yanıltarak kötü niyetli ve mesnetsiz hareketler sergilediği için çeşitli hukuk mücadelelerine başladım. T*** k*** Bey, hasar danışmanınız m** Hanım ve sonradan formen olduğunu öğrendiğim, bana tehdit ve darp eden, hakaretler savuran m*** Bey'in niteliklerinden nicelik çıkmadığı görülmekte, mesleki eğitim ve danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Ayrıca, beni bu denli üzen personeliniz ve şirketiniz hakkında çeşitli hukuki işlemlere başlandı. Hayatın olağan akışını bozarak beni mağdur ettiniz ve etmeye devam ediyorsunuz. Audi markasına olan güvenimi sarsınız. Mevcut durumdan dolayı anlaşmamızın mümkün olmadığını düşünüyorum.

20 Mayıs 2024 15:58

Aracın parçalı vaziyette kalmasının gerekçesi hangi onayımızı bellemektedir? Mesnetsiz beyanlarınız ile kendinizi bile ikna etmeniz mümkün değil iken, tehdit ve hakaretleriniz o esnada sizinde duyduğunuz Audi diyalog D*** hanım ile görüşür iken kayıt altına alındığı malumunuz! Atölyeniz Audi markasını ve hijyen koşulları dikkate almayarak özensiz çalışma ortamı içinde olduğunu tespit ettik. Audi Otokur servis bölümü yeterliliği ve uygunluğu sorumsu'dur. Kendinize yakışanları tarafıma yaptıklarınız ile sabittir. Hurdaya dönen araç diye ithamınız kınıyorum. Audi marka dışında diğer markalara ait yine 3 tane daha sıfır aldığım düzenli yetkili servis hizmet aldığım diğer yandan Audi aracıma bakım onarım hizmeti aldığım farklı servisler vardır. Müşteri tutumu taliminin belli ki gerçeklerle bağdaşmayan soyut yazılı ve sözlü beyanlarınızın yansıtmadığı tespit edilince tehdit - hakaretlerinizden ibaret olduğu doğru. Otokur nezdinde şahsıma uyguladığınız bu tür çirkin eylemlerden dolayı affetmeyeceğim, unutturmayacağım.

Ek
20 Mayıs 2024 14:32 (Şikayetten 11 saat sonra)
Mevlüt
Mevlüt
20 Ekim 2024 14:24

Merhabalar, Malumunuz şikayetime istinaden beni hataya zorlayıcı mesnetsiz savunma & akademik yazılı eylemlerine dikkat ettiğinden lehte olan süreci aleyhime çevirme gayretlerini Somut deliller ile bertaraf ettim. Aksiyonlarımı Doğuş CEO A** Beye ilettim & taşıdım ve özel şahsi telefon görüştüm ve aşamalar hassasiyet kazandı. Sonu güzel olacağı inancım hiç eksilmedi. Audi tutkunu olmasam bu kadar gayret ve efor sarf etmem yersiz olurdu. Sevgimle #Audi

Gürhan
Gürhan

Kaza sonrası yapılan detaylı incelemesinde, ciddi mekanik ve kaporta sorunları tespit edildi Arka dingilin darbe alması nedeniyle teker geometrisinde bozulma olmuş, bu da dengesiz sürüş hissiyatına sebep olmakta. Şanzıman veya motor bağlantı noktalarında hasar gözlemlenmiştir; bu, yokuş çıkışlarında darbe hissi ve seslere yol açmaktadır. Kaportada sağ b sütununda vernik geçişi hataları ve sağ ön ile arka kapı döşemelerinde oturmama sorunları mevcut. Bagaj fitilinin kaportaya tam oturmaması, bagajın içinin su almasına neden olmakta, bu da rutubet ve paslanma yaratmakta Bagaj içindeki onarımda eksik boya ve paslı demir parçaları gibi ihmal örnekleri bulunmakta Sağ arka çamurlukta poliüretan köpükle yapılan dolgu işlemi hatalı işçiliği göstermekte. Araç içinde bagajda cam kırıkları, eksik bağlantı civataları ve tavanın astarının görünmesi gibi sorunlar mevcut. Tüm bu durumlar, serviste yapılan işçiliğin kalitesiz olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Yazılarım kişisel yorumum değil belge &delillerden alıntıdır.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 09:09
Ahu sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 17:09