Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Otium Sealight Beach Resort Sealight Resort Kuşadası Gıda Zehirlenmesi

28 Ocak 2024 00:15

21-25 Ocak 2024 tarihleri arasında basketbol kampı için aile olarak üç kişi Sealight Resort Otel'de konakladık. Bu süre zarfında, 23 Ocak 2024 tarihinde önce oğlum şiddetli bir şekilde kusmaya başladı. Sabah kahvaltısında hindi füme yediğini söylemişti. Yaklaşık dört saat sonra başlayan kusma sonucu acil servise başvurduk. Kusma engelleyici ve probiyotiklerle bir şekilde oğlumu toparladık, ancak ertesi günki maçlara katılamadı. İki gün sonra, 24 Ocak 2024 tarihinde akşam yemeğinde çubukta hindi but tarzı bir yemeği tadına bakmak için aldım. Bozuk gibi geldiği için tadını bırakıp dana kavurma yemeye başladım. Yemekten yaklaşık üç saat sonra midemde taş varmış gibi bir ağrı ve baskı hissettim ve şiddetli bir şekilde kustum. Bu kusma gece boyunca devam etti ve ertesi gün ateş, titreme ve halsizlikle gözümü açamadım. İki gün geçmesine rağmen midemdeki yanma, taş hissi ve hassasiyet geçmedi. Ailecek gıda zehirlenmesi yaşadık ve grubumuzdan bir çocuk kusma nedeniyle revirde yattı. Aynı gruptan birkaç çocuğun daha kusma ve ishal şikayeti oldu. Ödediğimiz yüksek ücrete rağmen yaşadığımız bu olumsuz deneyimler nedeniyle oğlum maça çıkamadı ve ben de zehirlenme belirtileriyle beş yıldızlı otelden dönüş yaptım. Bu yaşananlardan dolayı otelden şikayetçiyim.

12 Haziran 2024 16:04 (Şikayetten 4 ay sonra)

Odelia Resort Hotel Odelia Otel Zehir Saçıyor!

23 Temmuz 2024 14:14
Eymen sonuçtan hiç memnun değil

Yalıhan Aspendos Hotel Tatilimizin Zehir Olmasına Neden Olan Otel

17 Eylül 2023 13:52