Halit sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Sonrası Oda İptali İle Mağduriyet Yaşadım

Halit
19 Temmuz 2025 12:04

Odayı satıp, 2 gün sonra arayıp müsaitlik olmadığını söylediler, daha uzak konumdaki bir oteli önerip mağdur ediyorlar. Tüm yaptığınız planlar boşa gidiyor. Pişman olursunuz. Sattıkları otel odalarını takip etmiyorlar. Mağduriyet yaşadıktan sonra harekete geçiyorlar. Bundan sonra tercih etmeyeceğim.

Züleyha sonuçtan memnun

Züleyha
18 Eylül 2023 16:02
"Müşteri temsilcisi arkadaşımız çok ilgilendi sağ olsun. Tabii ki de yaşadığım mağduriyetin telafisi yok çünkü kötü deneyim yaşadım ama sağladıkları indirim ve ilgileri için teşekkür ederim."
Otelz ve Konak Maçka Suites Otel Mağduriyeti
İsmihan sonuçtan hiç memnun değil

İsmihan

25 Ekim 2024 23:36
Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
26 Ekim 2024 15:15
"Otelz ye yaşadığım olumsuzluk sonucu 24saat içinde dönüş yaparak mağduriyetimi giderdiği için teşekkür ederim. Müşteri temsilcisinin ilgisi alakası, sorunu çözmedeki başarısı gerçekten çok iyiydi, Berika hanıma ayrıca teşekkür ederim. Tekrardan konaklama için otellerle tek tek görüşüp benim istediğim gibi olması için bir saate yakın görüşmeler yaptı. Alanında yetkin olduğu her tavrından belliydi. Böyle bir çalışanın olması güzel bir şey firma için.Otelz.com ekstradan indirim tanımlayarak gerçekten yaşanan olumsuzluğun arkasında durup, bizi mağdur etmedi. Hızlı da dönüş yapmaları ayrıca güzeldi. Sorunum profesyonelce çözüldü. Teşekkür mesajımı da yayınlarsanız sevinirim:)"