Orzax İlaç Ocean Daily One Energy Yan Etkisi

Orzax Ocean Daily One Energy ilacını pazartesinden bu yana 3 gündür tok karnına kullanıyordum. 3. Günün sonunda baş ağrısına dayanamayarak mide bulantısı ile birlikte kendime gelemedim. Aldığım eczane de üstelik piyasaya göre çok çok üstünde bir fiyatla aldım. Para iademi istiyorum. Enerji versin diye içtiğiniz ilaç baş ağrısından yatağınızdan kaldırmayabilir.

25 Ekim 2023 16:20 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Orzaks İlaç’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Orzaks İlaç olarak, “Sağlığa Hediye” anlayışı çerçevesinde 150’e yakın gıda takviyesini; yüksek kalite ve üretim standartlarına göre üreterek, 19 yılı aşkın süredir siz değerli tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Ürünlerimiz T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı regülasyonlarına göre üretilmekte ve satışa sunulmakta olup tek yetkili satış noktaları Türkiye’deki eczanelerdir. Eczanede yer alan her Orzaks İlaç ürününün güvencesi firmamıza ait olup her partideki ürünler aynı kalite ve özenle üretilmektedir. Ürünümüzün belirtilen şekilde yan etkisi bulunmamaktadır. Ancak alerjik reaksiyonlar insan vücudunda aniden gelişebilen durumlardır. Yaşanılan durumun sebebinin netleştirilebilmesi için son birkaç gün içinde tüketilen gıdaların ve varsa diğer takviye ve ilaçların değerlendirilmesi gerekmektedir. Sağlık profesyonellerine danışarak en doğru bilgiyi almanızı öneririz. Size yardımcı olabilmek için bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatır, paylaşmış olduğumuz numaranın genel merkez iletişim numarası olduğunu belirtmek isteriz. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla,

Yorumlar(5)

20 Kasım 2025 20:13

Arkadaşım ve eczacı tavsiye siyle aldım 30 +30 bir de 750 kusur ödeme yaptım yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bugün yorumlara bakayım dedim keşke bakip öyle alsaymışım ben bu yaşıma kadar bu kadar ise yaramayan anlatılanın tam tersi bir takviye görmedim uyku bas ağrısı kas ağrısı yorgunluk on gündür ha bugün ha yarin belki on gün sonra diye diye hiçbir düzelme yok orzak madem tarım orman bakanlığı onaylı o zaman CİMER'e de şikayet ediyorum Çünkü iade de kabul edilmiyor mus kimse almasın haram olsun 10 gündür duzelicem diye beklerken daha yorgun daha hastayım ve maalesef ki benim gibi birçok kisi yazıklar olsun

18 Kasım 2025 10:54

Şu an şoktayım ya bende aldım ama hiç enerji vermiyor bir araştırayım dedim nelerle karşılaştım demek ki bendeki halsizlik uyku bununla alakalı offff offff

24 Ocak 2025 12:35

Kilo almak için aldım baş dönmesi kalp sıkışması ellerim uyuşuyor devam edeyim mi yine

30 Aralık 2023 21:01

Panax ginseng dokunmuştur biraz nabzı yükselte bilir

Orzax Ocean Daily One Energy

Orzax Ocean Daily One Energy kullanıyorum. Aldığım günden beri aşırı halsizlik, yorgunluk ve uyku hali var. Fatihte bulu...

1 Destek

Tümünü Gör
Orzax Ocean D Vitamini İçinden Çıkan Saç!

Orzax Ocean DVitamini İçinden Çıkan Saç!

Eda
Orzax Acaba Önce Vitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Orzax Acaba ÖnceVitamin Sonra Zehir Mi Diyor?

Elif
Orzax İlaç Ocean Microfer 1ml