Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Ortimax Su Arıtmadan Bildiğin Kurbağa Sesi Geliyor

Selçuk
17 Nisan 2024 23:45

İki yıl önce satın aldığım filtrelerin değişim zamanı geldiğinde her şey çok güzeldi; ancak şu anda cihazdan gürültüler geliyor. U*** adında bir teknisyen gelip filtreleri değiştirdi ve ben de yedek filtre satın aldım. Fakat gürültü devam ediyor. Durumu ilettiğimde 'Abi, Cuma günü senin yanındayım' dedi. On beş gün geçti, tekrar aradığımda yine 'Abi, Cuma günü senin yanındayım' dedi. Yaklaşık kırk gün oldu; ne gelen var ne de ilgilenen. Eğer satılan ürünün arkasında durmayacaksanız, 'Bu kadar yapabiliyoruz, başınızın çaresine bakın' demek yerine, biz kullanıcılar olarak ne yapmamız gerektiğini bilmeliyiz. Bu kadar umursamazlık neden? Bakım için randevu talep edildiğinde hemen ertesi gün geliniyor ancak şikayet edildiğinde bu kadar gecikme yaşanması üzücü. Yazık, günah.

19 Nisan 2024 19:42

05 Temmuz 2024 15:10
Erkan sonuçtan memnun değil

21 Aralık 2023 12:50
Cemil sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 10:29
"Yaklaşık 1 hafta süren sıkıntı firmanın olumlu yaklaşımı, problemi tespit ve giderme noktasındaki hassasiyetleri, ekstradan mevcut potansiyel müşteri kaybı yaşamamak için verdikleri gayret, memnuniyet ve hoşnutluğu arttırmak için sonrasındaki yaklaşımları benim tüketici olarak firmaya yönelik olumsuz düşüncelerimi sildi ve değiştirdi. Özellikle servis personeli Miraç Bey ve beni görüştürdüğü yetkili arkadaşa çözüm bulma noktasındaki iyi niyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gizem Hanım a aramızda geçen konuşmalardan ve şikayetimin kaydedilmesindeki eksikliği iletişim eksikliği diye düşünüyorum bundan dolayı biraz daha az teşekkür ediyorum. Özlem Hanım a da Gizem Hanımdan daha az teşekkür ediyorum İlk onunla görüşmeye başlamıştık sonrasında pek irtibata giremedik. ? Ancak sonuçta mesele çözüldü gönlümüzde en ufak bir sitem yok kurumsal olarak firmaya teşekkür ediyorum. Yine etrafıma soranlara firmayı tavsiye edeceğim."

Nlf Su Arıtma Sistemleri Firması Ciddiyetsiz

02 Eylül 2024 14:08