Varlık Şirketlerinin Anlaşmazlığı Ve Yüksek Faiz Tehdidi

04 Aralık 2024 15:36

Ortak varlık şirketi, pandemi döneminde Denizbank'tan çektiğim kredi kartı ve kredi toplam 100 bin TL borcu ödeyemememe rağmen, 150 bin TL teklif etmeme rağmen kabul etmediler. Yok efendim, 5 katı 10 katı faiz gelecek, ben ölürsem çocuklarımdan tahsil edilecek gibi laflar... Bu nasıl bir anlayıştır, nasıl bir üsluptur? Misal ben öldüm, çocuklar da reddi miras yaptı. Siz kimden tahsil edeceksiniz? Varlık şirketleri ihale alıyor. 17 milyarlık borcu 400 milyona, yani 100 bin TL'lik borcu 25 bine alıyor ve hiç yardımcı olmuyorlar.

20 Aralık 2024 22:06

Merhaba ortak varlık yönetimi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Diyarbakır icra dairesinde bulunan 2 dosyam bulunmakta biri49 bin biri 108 bin ve benden talep edilen 266 bin. Bu 108 bin olan dosya UYAP'ta baktığımda borçlar ilişkilendirilmemiş yazıyor. Aile bireylerime mesaj atıyorlar. Her seferinde farklı numaralardan arıyorlar. Bilmiyorum bunları denetleyen kurum sizsiniz sanırım. Pandemi döneminde Denizbank tan çektiğim kredi kredi kartı borcunu ödeyemedim işlerim ters gitti. Evet borçluyum ama suçlu değilim. Ortak varlık yönetimi için her şey mubah sanırım bu sorunu çözmenizi rica ediyorum. Toplam 85 bin gibi ana para olan borcum 266 bin diyorlar 150 bin teklif etmeme rağmen kabul etmiyorlar

20 Aralık 2024 21:57

Merhaba ortak varlık yönetimi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum Diyarbakır icra dairesinde bulunan 2 dosyam bulunmakta biri49 bin biri 108 bin ve benden talep edilen 266 bin. Bu 108 bin olan dosya UYAP'ta baktığımda borçlar ilişkilendirilmemiş yazıyor. Aile bireylerime mesaj atıyorlar. Her seferinde farklı numaralardan arıyorlar. Bilmiyorum bunları denetleyen kurum sizsiniz sanırım. Pandemi döneminde Denizbank tan çektiğim kredi kredi kartı borcunu ödeyemedim işlerim ters gitti. Evet borçluyum ama suçlu değilim. Ortak varlık yönetimi için her şey mubah sanırım bu sorunu çözmenizi rica ediyorum. Toplam 85 bin gibi ana para olan borcum 266 bin diyorlar 150 bin teklif etmeme rağmen kabul etmiyorlar

05 Aralık 2024 17:50

Ortak varlık hayal kırıklığıdır. Denizbank tan Pandemi döneminde kredi kartı kredi toplam 100 bin tl kullandığım borcu ödeyemedim ve ortak varlık fonuna devir olmuş. 150 bin teklif etmeme rağmen kabul etmediler. 5 kat 10 kat faiz gelecekmiş. Biz ölürsek doğmamış çocuklarımızdan tahsil edecekler miş, peki çocuklar reddi miras yaptığında kimden tahsil edeceksiniz? Bankadan bu borcu 20 veya 30 bine temlik aldığınızı düşünürsek 150 bin neyinize yetmiyor?

09 Aralık 2024 17:00 (Şikayetten 5 gün sonra)
09 Aralık 2024 17:33

Sayın Müşterimiz, Mesajınıza yönelik incelemeler tamamlanmış olup, tarafınızla görüşülerek konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, ORTAK VARLIK YÖNETİM A.Ş.

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 17:08
Sbn sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 12:36

01 Ağustos 2024 11:55
Erdogan sonuçtan hiç memnun değil

Ortak Varlık Yönetim İle Borç Yapılandırma Çıkmazı

16 Ocak 17:01
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Borç Yükü Altında Eziliyorum: Yardım Bekliyorum

13 Şubat 13:27