Ortak Varlık Yönetim Haksız İcra Ve Mülkiyet Hakkı İhlali

Ortak Varlık Yönetim Haksız İcra Ve Mülkiyet Hakkı İhlali
29 Ekim 2024 21:27

Rahmetli annem bu ülke için onlarca avukat, polis, hakim yetiştirmiş emekli bir öğretmendi. Hayatı boyunca öğretmen kooperatifinden taksitle aldığı bir evinden başka mülkü olmadı. Annemin vefatından sonra evi 2018 yılında o dönem bankacı olan kardeşim ile bana intikal etti. Evi önce ikimiz de satmak istesek de eski ve ağır tadilat gerektirdiği için alıcı çıkmadı. Ev yakıt, aidat vb. Gibi borçları birikip borçlanmaya başladı. Kardeşim ile 2018 yılında anlaştık, ben evin ½ hissesine karşı ona 1+1 toplamda 45 metrekarelik bir ev aldım. Bunun için banka hesabına 20.000 euro açıklamalı havale yolladım. Kardeşim de hemen daireyi satın aldı. Bana hisseyi tapu dairesinden satış yaptı. Böylelikle miras kalan evi paylaştık. Fakat aradan 7 yıl geçtiğinde, 2022 yılında ülkede pandemi yaşandı. Benim haberim olmadan kardeşim Denizbank kredi kartına borçlanmış. Pandemide borcu ödeyememiş, şu anda maaşından icra kesintisi ile ödemekteymiş. Denizbank borcu ortak varlık yönetim şirketine satmış. Bu şirket, benimle alakasız borç nedeniyle bana dava başlatmış! Uygunsuz TEB'li yoluna başvurup cevap vermemi engellemişler. Tamamı bana ait evime haciz başlatıldığını tesadüfen öğrendim. Benim bu evden çocuklarım ile barınıyorum. Kimsenin borcunu ödemek zorunda değilim. Bana yapılan bu haksız icraya karşı cevap itiraz sürem de yok. Zor durumdayım. Devlet, vatandaşın malını, canını, güvenliğini sağlamakla hükümlüdür. Çaresizim, yardım bekliyorum.

30 Ekim 2024 16:01 (Şikayetten 18 saat sonra)
01 Kasım 2024 16:32

Sayın İlgili, Çözüm konusunda yardımcı olmak ve bilgilendirmek amacıyla sizi aradık ancak ulaşamadık. Bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, ORTAK VARLIK YÖNETİM A.Ş.

Sbn sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 12:36
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Borç Ödemede Anlaşma Sağlanamıyor, Esnek Yaklaşım Yok

25 Temmuz 2025 22:11
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Ortak Varlık Yönetim'in Haksız Uygulamaları Ve Mobbing

21 Aralık 2024 09:47
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Ortak Varlık Yönetim'in Yüksek Borç Talebi Ve Uzlaşmaz Tavrı

22 Haziran 2025 21:25
Emel sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 15:18