Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Borçluya Suçlu Muamelesi Ve Uzlaşma Sorunları

06 Kasım 2024 23:27

Faizle, harçlar, vekalet ücretleriyle beraber borcum 38k civarı. Uzlaşmak için aradım, maalesef ama maalesef ne hitap etmeyi ne borçlu ile uzlaşmayı biliyorlar. Danışmayı koymuşlar iki tane personel borçluya suçluymuş gibi muamele yapıyorlar... Kardeşim borçlu adam suçlu değil. Zaten borç suç unsuru olsaydı icralık olanlar direk içerdeydi şu an. Bana diyor ki sen zaten 3 senedir tek kuruş ödemişsin. Sana ne be? Sen o batık kredileri ihale yoluyla kelepir fiyatına alıyorsun. Her neyse söylenecek çok şey var uzatmayayım. Dosyada avukat adı var hiçbir şekilde avukat ile görüşemiyorsun. 38k olan borcuma 36k versen yeter diyor. Zaten param yok borcu verebilmek için de borç almışım eş-dosttan. Uzlaşmak için 50 defa aradım nuh diyor peygamber demiyor. Aynı dönemde aynı anda QNB Finansbank'tan aldığım 15k krediyi 37065 TL olmuştu, dosyayı 20bine kapattım. Kardeşim siz bir hukuka tabisiniz, kimseyi suçlamaya hakkınız yok, tefe#ci değilsiniz... BDDK'nin bu şirketleri sıkı bir şekilde denetlemesi lazım. Kanunsuz çok şey yürütülüyor.

07 Kasım 2024 16:36 (Şikayetten 17 saat sonra)
07 Kasım 2024 16:48

Sayın Müşterimiz, Çözüm konusunda yardımcı olmak ve bilgilendirmek amacıyla sizi aradık ancak ulaşamadık. Bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, ORTAK VARLIK YÖNETİM A.Ş.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ortak Varlık Şirketi Borcuma İndirim Yapmıyor!

20 Ağustos 2024 02:36
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 12:15
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yönetim Şirketinin Borç İndirimi Ve Müşteri Temsilcisi Davranışıyla İlgili Sorun

11 Temmuz 2025 18:49
yonetim-sirketinin-borc-indirimi-ve-musteri-temsilcisi-davranisiyla-ilgili-sorun-2.jpg
yonetim-sirketinin-borc-indirimi-ve-musteri-temsilcisi-davranisiyla-ilgili-sorun-1.jpg
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Birikim Varlık Yönetim Şirketi'ne Borcu Olana Allah Kolaylık Versin!

21 Ağustos 2023 15:32
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Varlık Yönetimi Şirketiyle Uzlaşma Sağlanamıyor

19 Haziran 2025 06:34