Ortadoğu Alüminyum Evimden Alınan Eşya

27 Ağustos 2023 13:301.452

Ortadoğu Alüminyum şirketi tarafından evimize cam balkon yapmak için eve gelen tamirci adam evimizden bir şey aldı. Giden mal olsun ama insanın evine böyle bir şey girince tedirgin olmamak elde değil. Çalışanlarınızın ahlaki değerlerini gözden geçirmenizi temenni ediyorum.

2 Kasım 2023 13:58

Merhaba Dicle hanım, Ortadoğu Aluminyum Anonim Şirketimizin adıyla size gelen kişilerin isim ve telefon bilgilerini bize iletirseniz seviniriz. Genel olarak bireysel müşterilerin kurulum montaj işlemlerini sadece bizim müşterilerimiz olan bayilerimiz yapmaktadır. 03223943720-21-22-23 numaralı telefondan bilgileri paylaşırsanız seviniriz.

Yaşar Cam Çerçeve Ankara İki Kere Ölçü Aldılar Ölçüyü Kaybetmişler

5 Ekim 2024 22:071.065

Evime cam balkon taktırdım. İki kere ölçü aldılar ölçüyü kaybetmişler. Çok ilgililer. Bugün yarın, cam boyanıyor gibi il...

Yaşar Cam Çerçeve Ankara İki Kere Ölçü Aldılar Ölçüyü Kaybetmişler
1 Yorum

Bozyel Temizlik Hizmetleri & Halı Yıkama Profesyonel Temizlik Hizmetinde Beklenenin Altında Kalındı

Tadilat gören evimizi temizletmek için Bozyel temizlik şirketi ile 5500 liraya anlaştık. Evimizi emanet ettik üstüne bir...

2 Destek