Melike sonuçtan hiç memnun değil

Bozyel Temizlik Hizmetleri & Halı Yıkama Profesyonel Temizlik Hizmetinde Beklenenin Altında Kalındı

04 Nisan 2024 23:11

Tadilat gören evimizi temizletmek için Bozyel temizlik şirketi ile 5500 liraya anlaştık. Evimizi emanet ettik üstüne bir ton para verdik ancak elemanları cam balkonumuzdaki camları resmen telle kazımış her tarafı çizik içinde. Mutfaktaki ledleri koparmış. Koridordaki seramiği kırmış. Bakın temizliğin yetersizliğinden söz etmiyorum bile. Evi teslim alırken bakmayı akıl edemediğim yerlere bugün baktık ve hiç el değmemiş tonla yer var evde. Mesela mutfak dolaplarının altı hiç ellenmemiş olduğu gibi duruyor. Banyo duvarları üstün körü silinmiş. Gerçekten temizliğin yetersizliğini geçiyorum. Eve zarar vermişler!

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Bozyel Temizlik Hizmetleri & Halı Yıkama Tadilat Sonrası Temizlik Beklentileri Karşılanmadı

04 Nisan 2024 23:18

28 Temmuz 2024 19:21
Hediye sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 12:36

Temizlik Firması İle Yaşanan Hayal Kırıklığı