Türkiye'nin En Kirli Oteli Orion Hotel

19 Eylül 2024 07:51

Otele Eşim ve çocuğum ile birlikte kapı müşterisi olarak gittik. 2 gece konaklama yapmak istediğimizi belirttik. Talep ettikleri ücret Aynı gün ETS'de yazan fiyatın çok üstünde oldu ve kabul etmek zorunda kaldık. ETS'de aynı gün içinde 7 boş oda görünürken birden hepsi kapandı. Öncelikle yıl sonundan dolayı mıdır bilmiyorum ama neredeyse oteldeki tüm misafirler 60 yaş ve üzeri insanlardı tek genç çift bizdik. Sabah kahvaltısı tam anlamıyla hayal kırıklığı, ertesi gün otelde kahvaltı yapma hakkımız olmasına rağmen dışarıda para ödeyerek kahvaltı yaptık. Akşam yemekleri güzledi. Otelin süs havuzu var, yüzmek için kullanılması düşünülemez bile, ancak yemek yerken iyi bir görüntü oluşturuyor. Tek Tek belirtmek istemiyorum, bir otel düşün ve her yer pislik içinde, daha önce bu kadar pis bir işletme ile hiç karşılaşmadım. Orada bir şey yapıyor gibi görünen kişiler vardı ki personel demek istemiyorum çünkü öncelikle meslek yeterlilik belgeleri var orada sigortalılar mı gibi bir çok teyit gerekiyor. Bu insanlar son derece ilgisiz kişiler, inanılmaz bir rahatlık ve umursamazlık. Sadece yemek dağıtımında bulunan usta çok ilgili ve alakadardı. En güzel yanı sahile yakın oluşu ve müşterilerine ait bir yeri olmasıdır. Fakat otel misafirlerinden çok dışarıdan gelen insanlarla doluyor. Plaj sigara izmaritleri ile dolu orada da hiçbir temizlik işlemi yok. İşletmenin temizlik ile ilgili sorunları var çözemedim.
Otelde bulunan tüm misafirler durmadan şikayet ile söyleniyorlar. Bizim de yaşayacak böyle bir deneyimimiz oldu. Fakat Turizm Bakanlığı bu otelde bir inceleme başlatmalı sağlık açısından pek güvenli değil.

21 Temmuz 2023 22:30

03 Eylül 2024 01:40
Asr-ı Alâ Hotel Bodrum Temizlik Ve Hizmet Sorunlarıyla Dolu Bir Otel Deneyimi

09 Temmuz 2023 17:40
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Otel Konaklama ve Hizmet Kalitesi Hakkında Şikayet

27 Temmuz 2025 22:26
Otel Konaklama ve Hizmet Kalitesi Hakkında Şikayet
Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 00:08