Hayal Kırıklığı Turunç Premium! Hijyen Sıfır, İnsan Sağlığı Tehlikede!

01 Eylül 2024 15:42

Seneler önce belki bizler küçükken ailemizden duyup dinlediğimiz isim yapmış köklenmiş bir otelin her şeyiyle bu kadar kötü olabileceğini tahmin edemiyorduk. Yorumlara bile bakmadan rezervasyon yaptırdık o kadar güvendik ama tam bir hayal kırıklığı. Otelin içinden restaurantından tutun odaları vs hiç temiz değil. Hijyen kesinlikle sıfır. Yemekler aşırı lezzetsiz ve inanılmaz kokuyor. Ana yemekleri geçtim zeytinyağlılar bile fiyasko. Çok az çeşit var ve bir de çocukla geldiyseniz sıkıntı. Temiz diye koydukları çatal kaşık tabak hepsi lekeli yani bildiğiniz yemek kalıntısı var. Çalışanların hiç birinde eldiven yok, direkt elleriyle gıdalara temas ediyorlar. Şöyle anlatayım çalışan terini eliyle siliyor ve yemek hazırlamaya devam ediyor, bu sadece denk geldiğimiz. Çalışanların hepsi stajyer sanırım, kıyafetleri bile kirli. Denizin güzel olmasından dolayı gelinecek bir durumda yok çünkü otele özgü bir deniz değil, burda her yerde deniz güzel. Plajı çok küçük, şezlonglar bitişik herkes iç içe. Bazı şeyler tolere edilebilir, lezzet olmayabilir çeşit azdır ama hijyen her zaman önemlidir. Kesinlikle verilmeyen parayı hak etmiyor. Genel olarak otellerin yemekleri çok lezzetli olmayabilir ama bu kadar da kötü ve pis beklemiyorduk. Eğer gelirseniz otelden plaja gidene kadar o ağır ve hoş olmayan yemek ve ne olduğunu anlamadığınız kokuları alabilirsiniz. Bir sene boyunca çalışıp dinlenmek için geldiğimiz tatilde böyle bir tablo ile karşılaşmak üzüyor. Yani anlayacağınız her şey dahil adı altında alınan onca paranın boşa gitmiş olmasının kızgınlığını yaşıyorsunuz. Tam bir hayal kırıklığısın turunç Premium! Otele dün giriş yaptık şu an hala oteldeyiz. Para verdik diye mecbur buradayız ama asla katlanılacak bir yer değil. Hijyen konusunda da hangi kurumlara gerekiyorsa gerekli şikayetleri mutlaka yapacağız, elimizde gerekli veriler var, insan sağlığı bu kadar önemsiz olmamalı.

30 Ağustos 2023 00:21
Nur sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 08:25

23 Ağustos 2023 16:37
Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 00:08

07 Eylül 2024 18:45