Sinan sonuçtan çok memnun

Orcamp Marka Pürmüz Manyetosu Sorunu

Orcamp Marka Pürmüz Manyetosu Sorunu
18 Kasım 2024 11:07

A101'den satın aldığım ve severek 6 aydır kullandığım Orcamp marka pürmüzün manyetosu çalışmıyor, takılı kalıyor. İnternet sitesi üzerinden firmanın yedek parça temini var mıdır diye araştırdım, maalesef yok gibi galiba.
Parça temini için manyetoyu nereden temin edebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

18 Kasım 2024 11:20 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. Orcamp müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

Sinan

Şikayetimi yazdıktan hemen sonra orcamp müşteri temsilcisi Sedat bey konuyla alakalı telefon edip sorunumu çözdü, ürünü kargo ücreti vermeden, fiş belge istemeden eski ürünü yenisi ile değişimini sağladı. Çok kısa bir sürede elime ulaştı. Orcamp benim için kalite, güvence ve hizmetin tek adresi teşekkürler Orcamp 🙏

Metin sonuçtan çok memnun

Metin
13 Eylül 2024 23:57
"Orcamp firması şikayetim üzerine 1-3 gün içerisinde bana telefonla dönüş yaparak konuyla ilgilendiler. Sorunsuz değişim yaparak tarafıma yenisini gönderdiler. Çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı 🙏🙏🙏"
Orcamp Pürmüz Başlığı Arızası
Tolga sonuçtan çok memnun

Tolga
16 Haziran 2025 10:59
"Firma çok ilgili bozulan ürünü yenisiyle değiştirdiler. Firma personeli gayet ilgili. Teşekkürler..."