Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Oppo A73 Şebeke Sorunu

29 Kasım 2023 13:20

Oppo A73 telefonum son güncellemelerden sonra şebekeye hiç bağlanamamaya başladı. Garanti bittikten hemen sonra böyle tatsızlıkların olması hiç hoş değil. Gayet memnun olduğum bu telefondan sonra da devam etmeyi düşünmüyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda çözüm bulunamadı. Güncellemelerle telefonları kullanılamaz hale getirecekseniz, lütfen böyle bir destek vermeyin. Oppo tarafından bana bir çözüm bulunmasını istiyorum.

29 Kasım 2023 13:11

2,5 sene önce aldığım oppo a73 telefonum son güncellemelerden sonra şebekeye hiç bağlanmamaya başladı. Müşteri hizmetlerinin önerdiği şeyleri yapmama rağmen sorun düzelmedi. Sonunda servise götürmemi ve yazılım kaynaklı sorun olduğu için ücretsiz tamir edileceğini söylediler. Serviste ise yazılım yüklendiği, telefonun içine de bakıldığı ancak herhangi bir sorun bulamadıklarını söylediler. Bugün ise aradılar ve ana kart değişim ücreti için 4000 TL ücret istediler. Yani Oppo güncellemelerle telefonumu kullanılamaz hale getirip benden bir de para istiyor. Mağduriyetimin düzeltilmesini talep ediyorum.

21 Eylül 2024 13:32 (Şikayetten 9 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili sistem üzerinde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgisinden sizlere ulaşamadık. Saygılarımızla. OPPO Türkiye

Sinan
23 Ekim 2023 21:40

Oppo A74 Telefonum Aniden Sıfırlandı, Tüm Verilerim Silindi Ve Destek Alamıyorum

Emre
21 Ekim 2025 04:13
oppo-a74-telefonum-aniden-sifirlandi-tum-verilerim-silindi-ve-destek-alamiyorum-2.jpg
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Oppo A74: Bitmeyen Sorunlar Ve Çözülmeyen Servis Deneyimi

Haluk