Merve sonuçtan çok memnun

Oppo A55 Kilit Ekranı Ses Sorunu

21 Kasım 2024 12:28

Oppo A55 telefonum var. Kilit ekranını açtığımda bir ses çıkıyor. Bildirim sesi gibi. Bu, ilk başta sadece ekran açıldığında çıkıyordu fakat sonrasında çoğu zaman bu ses tekrarlanıyor. Mesaj bile gönderemez hale geldim. Ayarlardan ses bildirimlerine baktım fakat bulamadım. Ne yapmalıyım?

08 Şubat 2025 15:00

Oppo a55 cep telefonu kullanıyorum ilk başta tuş kilidini açınca tuhaf bir bildirim sesi geliyordu şimdi ise telefona her dokunduğumda o ses geliyor ve çok rahatsız ediyor lütfen bu sorun giderilsin daha öncesinde de oldu giderir dedi sorun ama şimdi tekrar olmaya başladı

21 Ocak 2025 16:14

Oppo a55 telefon kullanıyorum telefonun kilidini açarken tuhaf bir bildirim sesi geliyor bu sorunu defalarca belirttik belli bir süre düzeliyor daha sonradan tekrar oluyor lütfen arttık bu durum çözülsün gerçekten çok rahatsız edici artık... Umarım tamamen çözülür sorun

18 Aralık 2024 11:51

Oppo a55 telefon kullanıyorum telefonun kilidini açarken tuhaf bir bildirim sesi gibi bir ses çıkıyor ve bu ses artık sadece telefonu açarken tek değil normal kapatırken de ekrana dokunurken de çıkıyor daha öncesinde de bu konu üzerinde şikayette bulundum düzeldi birkaç hafta fakat tekrar olmaya başladı

21 Kasım 2024 12:12

Telefon kilidini açarken garip bir bildirim sesi geliyordu ayarlar kısmından kapatmaya çalıştım fakat olmadı artık telefon ekranına dokununca da çıkıyor aynı ses ve çok rahatsız ediyor artık bu sorunun bir an önce giderilmesini istiyorum nasıl kapatılır o bildirim sesi

26 Kasım 2024 12:48

Sorun giderildi teşekkürler

29 Kasım 2024 09:08 (Şikayetten 7 gün sonra)

Ceml
26 Ekim 2023 19:24

Oppo Bildirim Sesi Destekle Yorum Yaz

Atilla
16 Eylül 2023 18:17
Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
05 Eylül 2023 16:51
"Şikayet var ekibine teşekkür ederim sorunumun çözülmesinde katkılarından dolayı. Oppo Türkiye teşekkürler"
Tuğfe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğfe
07 Ağustos 2023 21:49
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Oppo A55'te Bilinmeyen Kırmızı Işık Endişesi Ve Çözüm Arayışı

Tülay