Opmar Optik Police Marka Gözlük

Caner
12 Ağustos 16:55

Sayın Yetkili,

4 Ağustos 2024 tarihinde, Opmar Gözlük Samsun Piazza Şubesi’nden satın almış olduğum Police marka gözlükle ilgili yaşadığım sorunlar hakkında sizi bilgilendirmek ve çözüm talep etmek amacıyla bu şikayetimi iletiyorum.

Gözlüğü satın almadan önce internet sitenizden beğendiğim modelleri inceleyerek, mağazanızda denemek üzere birkaç modeli belirttim. Mağaza görevlileri tarafından bana gösterilen gözlükleri denedim ve Police marka gözlüğü beğenerek satın aldım. Mağazada denediğimde gözlükle ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve ürünü gayet beğendim.

Ancak, güneşe çıktığımda gözlük camlarının renk değiştirerek pembe ve kırmızı tonlarına dönüştüğünü fark ettim. Bu durum, göz sağlığımı olumsuz etkilediği gibi, gözlükten beklediğim performansı alamadığımı da gösterdi. Mağazada siyah ve gri tonlarında olan gözlük camı, güneşte beklenmedik şekilde renk değiştirdiği için, verdiğim paranın karşılığını alamadığımı düşünüyorum.

Ürünü iade etmek için mağazanıza başvurduğumda, iade talebimin kabul edilmeyeceği bildirildi. Samsun Piazza Şubesi'indeki personel, iade konusunda bana yardımcı olmadı ve çağrı merkezini aramam gerektiğini belirtti. Çağrı merkezini aradığımda ise, karşılaştığım tavır son derece rahatsız edici ve kurumsallıktan uzaktı. İlgili personel, şikayetimi dinlemek yerine, adeta benimle tartışır bir üslup sergileyerek, Samsun mağazasındaki bir personelin bana ne dediğini sordu ve isim talep etti. Bu yaklaşım, müşteri memnuniyetini tamamen göz ardı eden bir tutum sergiledi.

Bu olumsuz deneyim nedeniyle Opmar Gözlük’ten bir daha alışveriş yapmamayı düşündüğümü belirtmek isterim. Yaşadığım bu durumdan dolayı son derece rahatsızım ve tüketici haklarımı korumak amacıyla Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiririm.

Bu şikayetimi dikkate alarak, ürünü iade etme talebimi bir kez daha değerlendirmenizi ve tarafıma olumlu bir geri dönüş yapmanızı rica ederim. Firmanızın müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sorunun çözümüne yönelik adımlar atacağına inanmak istiyorum.

Opmar Optik Beni Mağdur Etti

Sercan
01 Temmuz 00:35

Opmar Optik Kalitesiz Ürün Satıyor, Paramı İade Etmiyor

Yusuf
07 Nisan 22:52

Opmar Optik Yeni Alınan Ürünün İlk Gün İçerisinde İadesinin Yapılmaması

27 Şubat 11:59

Opmar Optik Van Avm İademi Yapmadı!

Feyza
19 Şubat 00:25