Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Opet Yakıt Puanı Sistemde Görünmüyor

23 Kasım 2024 19:32

Opet'in 1250 TL ve üstü ilk benzin alışverişine 100 TL, ikinciye 125 TL yakıt puan verme kampanyasına katıldım. Bugün 1250 TL'lik benzin aldım ve telefon numaramı söyledim ama sistemde yaptığım benzin alımı ve 100 TL yakıt puan gözükmemektedir. Bu durumun düzeltilmesini, 100 TL yakıt puanın tarafıma yüklenmesini istiyorum. Ekte yakıt alım fişim ve Opet uygulama görüntüleri mevcuttur.

01 Şubat 2025 13:41

Opet kartımda 100.88 TL puan olmasına rağmen bu puanı kullanamadım, ödeme işlemi yapacağım zaman sistemde puan gözükmüyor deniliyor, bu durumun düzeltilmesini ve puanımı kullanabilmek istiyorum. Sistemde gözüken 100.88 TL puanın ekran görüntüsünü ekler kısmında paylaştım.

24 Kasım 2024 13:20

Opet'in 1250 TL ve üstü ilk benzin alışverişine 100 TL, ikinciye 125 TL yakıt puan verme kampanyasına katıldım. Bugün Opet Petrolden 1250 TL'lik benzin aldım ve telefon numaramı söyledim ama sistemde yaptığım benzin alımı ve 100 TL yakıt puan gözükmemektedir. Bu durumun düzeltilmesini, 100 TL yakıt puanın tarafıma yüklenmesini istiyorum. Ekte yakıt alım fişim ve Opet uygulama görüntüleri mevcuttur.

profile profile
25 Kasım 2024 13:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminize istinaden puanınız yüklenmiştir. Opet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

02 Şubat 2025 02:05

04 Şubat 2025 14:07

Merhaba Mustafa E. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

05 Şubat 2025 13:28

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

İsa
12 Aralık 2024 11:54
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
18 Nisan 2025 19:33
"Müşteri temsilcisi çok kibar bir şekilde durumu açıkladı ve mağduriyetimi giderdi. Opet'e ve gayet kibar müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum."
Opet Yakıt Puanı Karışıklığı: Puanım Neden Yüklenmedi?
Opet Yakıt Puanı Karışıklığı: Puanım Neden Yüklenmedi?
Koray sonuçtan çok memnun

Koray
15 Nisan 2025 20:08
"Opet'ten çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Yakıt kalitesi olsun çalışanların ilgisi olsun her şeyi ile mükemmel bir hizmet sunuyor. Her zaman Opet almaya özen gösterelim. Teşekkürler..."
Erman sonuçtan memnun

Erman
27 Ekim 2025 03:25
"Teşekkür ederim. Kampanya hak ediş puanlarım yüklendi."
opet-kampanya-puanim-hesabima-yatmadi-1.jpg
Berkay sonuçtan çok memnun

Berkay
13 Aralık 2024 10:52
"Opet'e ve bana ulaşan müşteri temsilcisine teşekkür ederim."