İsmail sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 10:24

Samsun Ulusoy Opet akaryakıt istasyonundan iki ay önce civarı benzin aldım. Benzin dolarken ben Visa kartından ödeme yapmak için vezneye gidip ödemeyi yaptıktan sonra vezneden çıktım, ödeme çıktısını vereceğim pompa görevlisi aracımın başında değildi. Görevliyi istasyonun başka bir yerinde buldum. Ödeme çıktısını görevliye verdim. Pompa görevlisi ödeme çıktısını aldı. Bana hiçbir uyarı yapmadı. Bende dolum işlemi bitti diye aracıma binip hareket ettim, hareket edince üç metre civarı durdum. Benzin tabancasının arabada olduğunu fark ettim hortum kopmuş benzin tabancası arabada kalmış görevli tabancayı aldı.
Bende ilk etapta araçta bir hasar görmedim. Ayrıldıktan sonra incelediğimde depo kapağının kenarında hasar gördüm. Dört gün sonra istasyona gidip yetkili birinle görüştüm hasarımın yapılmasını talep ettim, bana eleman sıkıntı olduğundan oldu dedi. Bir de alay eder gibi nazarlık olsun dedi.
Aracımın kalkıp aracımın hasarına bile bakmadı. Bende kamera kayıtlarını istedim vermediler. Opet müşteri hizmetlerini aradım, onlarda beni iki ay oyaladı yapacakları bir şey olmadığını söyledi. Normalde pompa görevlisinin işlem bitinceye kadar aracın başında beklemesi gerekir. Eleman sıkıntısının ceremesini bana yüklediler, benim üç bin tl civarı masrafımı, Opet gibi bir büyük firma karşılamadı. Bir de rencide edildim. Şikayetimle ilgilenirseniz memnun olurum.

07 Kasım 2023 11:09 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Merhaba, Konu ilgili birimlerimize iletilmiştir. Saygılarımızla.

12 Kasım 2023 09:07

Şikayetimle ilgili olumlu dönüş yapılmadı. Kanuni hakkımı nasıl arayabilirim

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
12 Mayıs 2025 10:38