Opet 1LT Motor Yağı Fiyatı

Opet 1LT Motor Yağı Fiyatı
12 Ağustos 2023 16:27

18.07.2023 tarihinde aracımla İstanbul'dan darıcaya doğru giderken aracım yağ azalttığını fark ettim. Ve yol üzerinde Kurtköy Mehmetçik Vakfı dinlenme tesislerinde Opet'e girdim. Tecrübem olmadığı için pompacılardan birinden destek istedim ve yağ alıp ekleyebilirsin diye bilgi verdi beni markete yönlendirdi. Aynı zamanda 350 TL'lik de benzin aldım. Markete girdim pompacı arkadaşın önerdiği Opet ow-30 1 litre yağı aldım, reyonda 250 TL küsuratlı rakam yazıyordu aldım direkt kasaya geçtim. Kasada ki arkadaş yağı okuttu 495 TL dedi, neden dedim? Öyle gözüküyor abi dedi. Peki dedim demek ki yağ fiyatları bu. Aldım çıktım. Yağı doldurdum devam ettim. Durumdan yakın arkadaşlara bahsedince herkes 2-3 litre mi aldın yağı falan deyince hayır 1 litre dedim ve herkes yanlışlık var Opet'e git sor dediler. Yakın zamanda Cevizlibağ Opet'e gittim ve yağ fiyatlarına baktım aynı yağ 250 TL. Hemen fotoğrafını çektim? Opet’i arıyorum kimseye bağlanamıyorum bölge müdürlüklerini arıyorum açan yok. Twitter'dan yazdık dönen yok. E kalkıp 100 km de gidip hesap soramıyorum. Aldığım benzin ve yağ ürününün fişini ve Cevizlibağ da ki yağ fiyat fotoğrafını da ekliyorum. Yetkili biri cevap versin doğru fiyat nedir? Haksızlığa mı uğradık yoksa ortada bir hata mı var? Var ise nasıl düzeltilecek. Bu arada s**'den 1lt yağ aldım 195 TL artı cam suyu hediye ettiler kıyas yapmak için söylemiyorum hemen Cevizlibağ Opet'in yanındaki s*** yağ fiyatları her yerde litresi 190-250 arası. Bu arkadaşlar nasıl 495 lira aldı. Kasada ki adam da mı yanlışlık varsa ya 1 litre yağ bu kadar olamaz demedi? Bu şekilde bir haksız kazanç sağlanamaz. Yetkili kimse dönüş yapmasını ve çözüm üretmesini rica ediyorum.

12 Ağustos 2023 17:54 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Market ürünlerinin fiyatlandırması bayi inisiyatifindedir. Bildiriminiz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Saygılarımızla.

12 Ağustos 2023 18:00

Yani diyorsunuz ki bayimiz istediği fiyatı yazar 200 TL lik ürünü 500 e satar ve ürün markası Opet! Bayide Opet. Ama markamız önemli değil bayi ne yaparsa yapsın para aksın mı? Reyonda 250 lira yazan ürünü kasada 500 TL yapabiliyor? E Tüketici Hakem Heyeti'ne faturamla başvuracağım, anladığım kadarı ile aynı ürün farklı fiyatlandırma yapılabilir diyorsunuz yarin başka market 1000 TL de yazabilir yağ markanızın bir standardı yok yani. Yazışmanızı sosyal medyada güzelce paylaşacağım şirketimizin de Opet akıllı halka ve yakıt kartlarını iptal ettireceğim ama aramayın sakin abi yanlışlık olmuş diye. Hakkımı sonuna kadar arayacağım

Semen
16 Ekim 2023 17:26

Buğra
06 Şubat 2024 13:39
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
13 Ocak 2025 18:48