Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Operaistanbul Cybex Teslimat Süresi Pişmanlığı

25 Mart 2024 14:17

Ocak ayında Mart teslim diye bir adet Ataşehir Opera İstanbul satıcısından Cybex bebek arabası satın aldım. Mart ayı içerisinde birkaç defa aradım her seferinde Mart ayında ihtiyacım var arabaya gecikmez değil mi diye teyitte aldım her seferinde gecikmez efendim diye kibar kibar oyalandım. Ancak bugün 25 Martta teslimatın gecikeceğini Nisan ortasını bulabileceğini söylediler. Aradığım ürün şu an farklı mağazalarda stokta duruyor, neden ben bekliyorum anlamıyorum bu konunun hızlıca çözülmesini talep ediyorum.

profile profile profile
25 Mart 2024 14:31 (Şikayetten 13 dakika sonra)
Oğuz
Oğuz
25 Mart 2024 14:41

Konu bedel iadesi veya farklı bir ürün konusu değil. Siz Mart ayı diye söz verdiğiniz zaman elimizde olmayan sebeplerle bir miktar daha uzayabilir demiş olsaydınız bende müşteri olarak ona göre beklerdim. Almanya'dan geldiği iddaa edilen ürün Edirne gümrüğünden giriş yapar. Konunun İsrail savaşı veya süveyş kanalıyla nasıl bir bağlantısı var onu da anlayamadım. Ayrıca bana verilen bilgi ürün gümrükte bekliyor şeklinde bir bilgi hala yolda olan bir üründen mi bahsediyoruz gümrükte bekleyen bir üründen mi? Bu çelişkili ifadelerle kafamı yormak istemiyorum parasını ödediğim ve bana teslim edileceği söylendiği tarihe kadar beklediğim ürünün teslim edilmesini istiyorum.

25 Mart 2024 14:46

Merhabalar, Ürünler Almanyadan değil deniz yolu ile gelmektedir Anlayışınız için teşekkürler

Saadet
Saadet
Şikayeti Çözüldü

Merhaba beyefendi, Firma maalesef bana da aynı sorunu yaşatıyor. Başka rengi ile değişim talebime bile kulak asmıyorlar. Benden renk değişimi için daha önce istedikleri ekstra ücreti kinayeli şekilde ilettiğimde de beni kendilerine hakaret etmekle suçluyorlar. Benim talebim ve mağduriyetimi göz önünde bulundurmadan bir de siparişi iptal etme tehdidi yapmışlar bana hatta tehdit değil iadeniz yapılacaktır demişler, beni daha da mağdur etmek için napacağım ben adaptörle puseti onları geri alacaklar mı sanki, çözüm üretmek yerine mağdur etmeye devam ediyorlar. Beni o kadar şaşırttılar ki karnım burnumda doğum stresi ile beni tir tir titrettiler artık.

31 Mart 2024 17:26

27 Mart 2024 12:23