Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Zafira Life Pişmanlık

08 Ağustos 2024 22:22

26 Nisan 2023 yılında Bursa Opel yetkili bayisi olan Neskar'dan Opel Zafira Life Plaka 16 BBZ 799 sıfır kilometre araç aldık. Ayrıca satış temsilcimiz F***** Bey'e ilgisinden dolayı şahsına teşekkür ederim. Buraya kadar güzel, ancak aracımın sol dikiz aynası ara ara titreme yapıyor. Neskar servisine şikayet için başvuru yaptım. Orada bulunan servisteki usta A******* Bey sağ olsun, aynanın değişimini istedi. Opel Türkiye onay verdi. Ayna değişti fakat titreme geçmedi. Bunca yıldır farklı marka araç modelleri kullandım. Opel gibi büyük bir markadan bunu açıkçası beklemiyordum. Aynı marka PSA grubu kardeş araçlar Fiat Ulysse, Citroen Jumpy ve Peugeot Traveller fiyat baremi olarak da uygun olmasına rağmen Alman markası Opel’i tercih ettik. Aracımdan soğudum ve en kısa süre içinde değiştirmek istiyorum.

07 Eylül 2024 11:00

Opel Türkiye ayılı mal satışı mağduriyeti Zafira life aracımın sol dikiz aynası titremesini Opel Türkiye saha ekipleri titremenin normal olduğunu belirtmişler buradan sesleniyorum diğer markalarda neden yok... Kabul edilecek hiçbir tarafı olmayan yetkililerin saçma sapan duruma ivedilikle müdahale etmelerini bekliyorum benden günah gitti dava açmaktan başka bir yol bırakmıyorlar bizde açacağız

09 Ağustos 2024 16:32

Bugün 14:40 saatlerinde Opel Türkiye temsilcisi Hasan Bey le görüşme sağlandı temsilci yetkili servis Neskar dan 22 /08/2024 saat 09:30 a randevu alınıp tekrar aksiyon alınacağı iletildi fakat en son ki serviste ayna değişimi yapıldı ustanın son sözü biz gerekeni yaptık yapılacak başla bir işlem olamayacağını aynayı bu şekilde yani titremesiyle kullanabilirsiniz bende bu durumu kabul etmeyeceğimi yetkili muhataplarımızdan ayıplı mal arabanın değişimini istiyorum...

22 Ağustos 2024 19:53

Bugün 22/08/2024 sabah 9:30 randevusu için Bursa Nilüfer Neskar Opel sevisine aracımızı teslim ettik. Saat 15:30 da müşteri danışmanı H*** beyden aracımızı teslim aldık ancak ne yazıl ki dikiz aynasındaki titreme sorunu çözülmedi Opel Türkiye'den bugün Ş*** hanım ve Ç*** beye bilgi paylaşımı yapıldı bizim dosyaya bakan H*** hanım yarın için tarafımıza dönüş yapılması ve sorunun inşallah kesin suretiyle çözümünü sabırsızlıkla bekliyoruz

28 Ağustos 2024 13:09

Az önce Opel Türkiye müşteri danışmanı Hande Hanım aradı arabamın dış dikiz aynasının, motorun titremesi gibi normal olduğunu belirtti ve akıla mantığa uymadığını üretim hatası olan bir araç olduğundan dolayı avukatıma talimat verip en kısa süre içerisinde ayıplı mal değişim ya da ücret iadesi talep edeceğim bilginiz olsun. Bu marka model alacaklar lütfen bir daha düşünsünler

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Opel Combo Life: Sürekli Arızalar Ve İletişim Sorunları

İbrahim
20 Aralık 2024 18:07
İilker sonuçtan memnun değil

Opel Combo Life Arızasında İlgisiz Ve Yetersiz Servis Deneyimi!

İilker
19 Temmuz 2025 14:46
Cevat sonuçtan hiç memnun değil

Opel Combo Life İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Cevat
15 Şubat 2025 11:28
Enes sonuçtan memnun

Enes
22 Ocak 2025 14:05
Ertunç sonuçtan hiç memnun değil

Ertunç
15 Ocak 2025 20:00