Opel Servisinde Yoğunluk Ve Kalitesiz Hizmetle Karşılaştım

Opel Servisinde Yoğunluk Ve Kalitesiz Hizmetle Karşılaştım
Dilhan
14 Kasım 2024 12:17

1- 2023 model Opel marka Crossland model aracımı yıllık bakım için İstanbul Değer Oto servisine bıraktım. İnanılmaz bir yoğunluk ve ilgisizlik ile karşılaştım. Araç ile ilgili bazı teknik sorular yönelttiğimde net cevaplar alamadım. Yoğunluk nedeniyle de geçiştirildim. Araç bana son derece kirli, kirli bezlerle direksiyon silinmiş ve kötü kokulu halde özensizce teslim edildi.
2- Aracı aldığımdan beri hemen hemen her ay lastik basic uyarısı veriyor. Lastikçiye gidiyorum basınç normal diyor gönderiyor. Her ay lastik parası vermek durumunda kalıyorum. Kontrol için. Bunu servise söylediğimde hava sıcaklıkları değişimi nedeniyle uyarı verdiğini söylüyor. Bu cevap beni asla tatmin etmedi. İlk kez araç sahibi olmuyorum.
3-Hasarlı bir kaza yaşadım. İstanbul Anadolu yakasındaki hiçbir servisten 2 ay öncesine randevu alamadım. O da en iyi ihtimalle 2 aya randevu verdiler. Bu neyin yoğunluğu? Demek ki az sayıda personelle çok iş yapılmaya çalışılıyor, bu nedenle hizmet kalitesi inanılmaz düşük. Bu sebeplerle ve daha önce yaşadığım kötü tecrübelere istinaden aracımı oto saniyede yaptırmak zorunda kaldım.
4- Aracımın iç şoför aynasının kapağı kırıldı. Çok kalitesiz ve gereksiz bir kapak yapılmış zaten. Aynı kapak yolcu aynasında yok mesela. Çok fazla kullanmamış olmama rağmen şoför kapağı elimde kaldı, hiçbir güç veya zorlama olmadan açarken kırıldı. Aracın garantisi devam etmesine rağmen servisi aradığımda direkt beni parça birimine yönlendirip fiyat almamı istediler. Daha aracı görmeden ve olayın nasıl olduğunu sormadan. Son derece kalitesiz, hiçbir amaca hizmet etmeyen ve iki kullanımda kırılacağı kesin olan bu kapağı araca parça satmak için takmış olduklarını düşünüyorum.
Yaklaşık 1.5 yılda yaşadığım bu tecrübelerden çıkardığım sonuç doğrultusunda (tamamen ticari ve para odaklı, sıfır müşteri memnuniyeti kaygısı ve kalitesiz hizmet anlayışı sebebiyle) bir sonraki araç alımımda asla tercih etmeyeceğim markalar arasında Opel ilk sırayı almıştır.

profile profile

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland Üretim Hatalı Araç

Cihan
01 Ağustos 2024 18:16
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

Tansel
12 Mart 2024 15:14
Sait sonuçtan hiç memnun değil

Opel O*** Crossland İle Kısa Sürede Yaşadığımız Sorunlar Yumağı

Sait
06 Ocak 2024 13:17
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland İle Yaşanan Tehlikeli Durumlar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Hüseyin
25 Ocak 2025 01:09
Opel Crossland İle Yaşanan Tehlikeli Durumlar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Arızalarla Boğuşan 2021 Model Opel Crossland Sahibinin Çilesi

Büşra