Metin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka Tavan Boyası Atması

Opel Mokka Tavan Boyası Atması
19 Ağustos 2024 19:01

Şubat 2024 ayında sıfır olarak bayiden almış olduğum çift renk ( tavanı siyah ) Opel Mokka aracımın tavan boyasında atma meydana geldi. Üstelik bayi tarafından seramik kaplama yapılmış ve güya daha dayanıklı hale geldiği söylenmişti boyanın. Siyah boyanın altından aracın kendi rengi olan mavi boya gözükmekte. Yüzlerce ve hatta binlerce şikayet olan bu durumla ilgili tarafıma dış etken kaynaklı diye dönüş yapıldı. Konuyla ilgili şikayetlere bakıldığında net bir şekilde üretim hatası olduğu anlaşılmaktadır. Onarım ve değer kaybıyla ilgili tarafıma tekrar dönüş yapılmazsa her türlü hukuki yola başvuracağım. Opel almayı düşünenlerin üretim kaynaklı olarak er ya da geç boya problemi yaşayacağını bilmesini isterim.

profile profile

Alim
Alim

Benim de aracın tavan oluklarında boya attı. 90 bin teklif ettiler sanırım mahkemeye gideceğim

Sevil
Sevil

Merhaba, bizde de aynı sorun var, Opel tarafından sıfır araç alanlara iki kez mağduriyet yaşatması doğru değil. Açıkçası bende sizin gibi düşünüyorum sıfır araçla değişim yapılmalı, üretim kusuru ve üretici bunu net biliyor.

Cemal
Cemal

Durumla alakalı güncellemeler varsa lütfen belirtin Metin Bey. 21.08 tarihinde aynı konudan bende dosyamı açtırdım. Bugün de buradan ileti oluşturdum yayına alınmasını bekliyorum. Bende güncel bilgileri postumun altında belirteceğim.

Metin

Dün itibariyle avukata vekalet verdim. Opel tarafından bana tekrar dönüş yapılmadı çünkü. Belli ki umurlarında değil. Tekrar bir güncelleme olursa buradan yazarım.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 04:41
Opel Mokka Tavan Boyası Attı
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
25 Ağustos 2025 12:49
Sıfır Kilometrede Tavan Boyası Atan Opel Mokka-e: Garanti Ve Değer Kaybı Talebi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Mayıs 2024 18:15