Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Opel İkame Araç Vermiyor, Müşteriyi Mağdur Ediyor

Serkan
21 Haziran 2023 12:47

Crossland X 2019 model aracımı 14.06.2023 te Ekin Opel Sakarya yetkili servisine teslim ettim. Aracın triger kayışı ve yağ pompasının değişeceği, bu durumda aracın kullanılmasının riskli olacağı söylenerek araç serviste bırakıldı. İkame araç talep ettiğimde 5 iş günü beklendikten sonra ikame araç talep edileceği belirtildi. Bu süre dolduğunda da bu sefer parçaların sipariş edilmesini takiben 5 iş günü geçince ikame araç talep edilebileceği belirtilerek adeta bir oyalamaca yapıldığı ortaya çıktı. Bunca zaman nasıl olur da parça siparişi yapılmaz? Bu arada geçen zaman boyunca müşterinin ne kadar mağdur olduğu dikkate alınmıyor mu? Beni sizin iç yazışmalarınız ilgilendirmiyor. Sonuçta ben yaya kaldım ve yollarda mağdur oldum. Para verip uzattığım garantinin esiri oldum. Artık sorumlu kimse Ekin Opel mi yoksa Opel mi bilemem ama sorunu çözüp bana ikame araç vermeleri gerekiyor. Kiralık veya başka yöntemle maliyetten kaçıp müşteriyi bu şekilde oyalamak Opel markasına yakışmıyor diye düşünüyorum. Acilen ikame araç istiyorum!

Benzer Şikayeti Var

Hala oyalıyorlar bugün araç verileceği söylenildi Ama geri dönüş bile sağlamıyorlar aradıkları numaradan da geri aranmıyor sadece onlar arayabiliyor yani her konuda mağdur edildik yazıklar olsun

26 Haziran 2023 14:22
Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland Ekran Donması

Cumali