Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland Ekran Donması

Opel Crossland Ekran Donması
Cumali
05 Ocak 2024 20:55

23.12.2023 tarihinde Sakarya Ekin Opel yetkili servisinden sıfır Opel Crossland 1.2 130 HP Essential model araba aldım. Aracı teslim alırken bilgi ekranı dondu. Aracı teslim eden personel birkaç şey denedi. En son bu sabah kontrol ederken akü bağlantısını tam oturtmamış olabileceğimizi söyledi. Aküye bir müdahalede bulunup ekranı açtı. Ben de aracı alıp eve geldim. Ancak bir gün sonra aracı çalıştırdığımda yine aynı sorunla karşılaştım. Pazar günü olduğu için servisi arayıp talepte bulundum. Aranmadığım için salı günü (26.12.2023) servise gittim. Durumu anlattım fakat 'şu an yoğunuz, bakamayız, randevu verelim' dediler ve 02.01.2024 tarihine randevu verdiler. Belirtilen tarihte servise gittiğimde oradaki personel de araca bakamadı. Önce 'yapacak bir şey yok, isterseniz başka bir servise götürün' dediler. 'Geçen hafta buradan aldım' dememe rağmen, sonunda 'tamam bakalım' dediler. Beni dört saat bekletip aracı yerinden kıpırdatmadan 'sıfırladık, çalışıyor' dediler. Ancak arıza tekrarlanabilir, 'üç ay sonra güncelleme gelecek, o zamana kadar radyosuz idare edin' dediler. Parçanın değiştirilip değiştirilemeyeceğini sorduğumda ise 'parça tamamen çalışmazsa o zaman değiştiririz' yanıtını aldım. Aracı alıp Opel'i arayarak şikayette bulundum ve 'iki gün içinde size dönüş yapılacak' denildi. Bugün arandığımda 'güncelleme yakında, size öncelik tanınacak' denildi. Sıfır bir arabanın ilk günden ekranının bozuk olması ve çözüm sunulmaması, mağdur edasında muamele görmemiz kabul edilemez. Gerekli müdahaleyi benim yapmam gerekirken, oyalama taktikleriyle karşılaşıyoruz. Aldığımız bir çikolatayı bile sebep göstermeden iade edebiliyorken, ben de bu aracı iade etmek istiyorum. 15 gün henüz geçmedi ama muhatap bulamıyorum.

26 Mart 2024 17:23

20 Aralık 2023 te Opel ekinler Otomotiv den 0 Opel Crossland marka araç satın aldım. Araç teslim edilirken multimedya ekranı donuktu. Teslim eden eleman aküyle filan oynadı düzeltti. Sonrada kontrol ederken akü başlığını tam oturtmamışız o yüzden oldu dedi. Bir daha olmayacağını söyledi inandım teslim aldım. Öncesinde de herhangi bir test sürüşü yapmamıştık. Eve gittim aracı açtım kapattım aynı sorun. Bir gün sonra arayıp randevu istedim geri aramadılar. 2 gün sonra kalktım aldığım yere gittim. Adamlar şu an servis yoğun deyip 1 hafta sonraya randevu verdi. 1 hafta sonra gidince de yapacak bir şey yok güncelleme bekleyeceksiniz dediler. Sıkıştığında en fazla 3 ay sürer dedi. 3.5 ay bekledim geri aradım güncelleme yok. Biz süre vermedik istiyorsan dava aç ne yaparsan yap dediler. Müdür diye kapıda bekleyen bir sakallı elemana derdimi anlattım. Bu nasıl üslup alt kattaki ne dediyse iyi demiş deyip arkasını dönüp gitti.  Bizim yıllarca birikimimiz ve bundan sonra yıllarca ödeyeceğimiz krediler bunlar için prim sadece

Yakup
Yakup

Opel Opel Opel almanın alınmayacak tek markası herhalde bu nedir bu platformu hiç sallamıyorlar ama hata yapıyorlar yalandan kendi oluşturdukları şikayetleri çözüp milleti kandırmazsın işini yap

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
31 Temmuz 2023 11:18
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Opel İkame Araç Vermiyor, Müşteriyi Mağdur Ediyor

Serkan