Elif sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland Motor Arızası

Elif
14 Mayıs 2024 12:20

2 Ocak 2023 tarihinde babama doğum günü hediyesi olarak aldığım Opel Crossland Essential paket araç, 14.800 km'deyken ilk bakımı sonrası üç kez motor arızası nedeniyle yaklaşık 15 gün aralıklarla yetkili servise götürüldü ve her defasında başka bir bahaneyle (araç tümsekten geçtiği için yanlışlıkla yandığını, bujide bir sıkıntı olduğunu) geri gönderildi. 11 Ocak 2024 tarihinde üçüncü kez götürdüğümüzde ise motorun tamamen değişmesi gerektiği söylendi. Ben de aracın aynısı ile değişimini istediğimi, motor değişimini kabul etmediğimi ilettim. 15 Ocak'tan bu yana yürüttüğüm bu süreçte sürekli bekletildim. Araç için merkezle görüşmelerin sağlandığı, aracın değerinin belirlendiği gibi geçiştirici bilgiler verilerek 5 ayın sonunda dün bana aracın 5 yıl garantisini uzatmayı teklif ettiler. Ben araç değişimini istediğimi tekrar dile getirdim ve doğal olarak reddettim. Bunun neticesinde bana araç değişiminin reddedildiğini ama araçtaki değer kaybının 100 bin TL olduğunu, istersem bunu vereceklerini dile getirdiler. Ben de bunu ancak bayi aracımı motoru sağlam gibi satın alırsa bunu kabul edeceğimi belirttim. Gerçekten Opel'den memnun kalmadığım bu süreci benim gibi mağdur olanlar için yazıyorum, beklentinizi lütfen minimumda tutun. Gerekli hukuki yollara başvuracağımı söylemek isterim.

profile profile
Elif
14 Mayıs 2024 13:18

Ayrıca bu görüşmelerin resmi olması açısından mahkemeye sunabilmek için yapılan değerlendirmelerin, aracın reddedildiğinin resmi belgesini mail yoluyla iletilmesini istediğimde ise bunu veremediklerini sadece sözel söyleyebildiklerini ilettiler. Ben nasıl emin olabilirim reddedildiğinden? Ben yapılan tüm resmi yazışmaların belgelerini istiyorum.

Orhan

Merhaba elif hanım benzer bir süreç yaşamaktayım. [email protected] iletişim kurabilirmiyiz.

Muhammed

Merhaba bende de tam dediğiniz gibi bugün tümsekten geçince motor arızası uyarısı verdi yardımcı olur musunuz banada rica etsem.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crossland Motor Arızası

İbrahim
05 Temmuz 2024 20:21
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crosland 2022 Arızalı

Güler
18 Kasım 2023 12:33
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Crosland Motor Kontrol Beyin Arızası. Opel Türkiye'nin Tavrı

Adnan